Şimdi Ara

Cooler Master TD500 Siyah 4x120 Argb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Cooler Master TD500 Siyah 4x120 Argb

    Selam arkadaslar,


    VatanBilgisayar dan aldığım kasayi custom sivi sogutma da bana yeterli gelmeyeceğini düşündüğüm için satmaya karar verdim. Kasa sıfır hic kullanılmadı. Sistemi toplamadigim icin kurulum yapmadım.

    Vatandan alırken kutusunu açıp sorun var mi diye kontrol ettirdim. O yüzden kutusu açılmış durumda. Fakat hicbir jelatini vs sökülmedi. Alındığı gibi durmakta.

    Kargo alıcıya ait anlaşmalı kargo ile uygun fiyata gönderilecektir alacak kişiye. Şuan için resim yok elimde zaten kolisinin içinde duruyor.


    Bu arada 4 adet rgb fan olan modeldir. Bazilarinda 3 adet var o karıştırılmasın.

    Fiyat konusunda da az da olsa yardımcı olmaya çalışırım.


    Resim temsili.


    Cooler Master TD500 Siyah 4x120 Argb



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Beyazını kullanıyorum bu fiyata kaçmaz bence gpu soğutma performansı falan gayet iyi bir kasa :) hayırlı satışlar

  • Shade of Death kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. :) Kasayı hiç kullanmadım ama keyifle almıştım alırken ama sonradan Custom sıvı soğutmaya karar verince istediğimi karşılamadı. :)

  • Sabnerto S kullanıcısına yanıt
    Ilani okudunuz mu? Sizin paylastiginiz ile bende ki ayni ürün mu? Muhtemelen hepsine cevabiniz hayır. Ama yine de teşekkür ederim.
  • Okudum. 1 adet RGB fan takmışsınız . Bunun fiyatıyla sıfır geçmişsiniz helal olsun :D Bu tür konuların hep altında da fiyat çok iyi ibaresi var :D

  • Sabnerto S kullanıcısına yanıt
    Okumuşsunuz ama boş okumuşsunuz. Arastirdiginiz da yok. Bu kasa da bir cok varyasyon var. Orjinal kendisi 4 fanli ben takmadım. Size de helal olsun 😂
    Simdi 4 fanli linki bulun bu fiyatın altinda ben de revize edeyim fiyatı.
  • https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-td500-mesh-4x120mm-argb-led-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html Buyrun 100 TL farkla sıfır ,kendi adınıza faturalı alabilirsiniz. Aldığınız ürün RGB değil ARGB modeldir.Önce kendi modelinizi öğrenin. Daha ucuz siteler de var ama Vatnı koydum ki ona göre bile fiyatınız fazla zaten. Ha dersiniz şimdi kasayı kullanmadım sadece açıp baktım ki açılan şey 2.eldir ,kullanıp kullanılmaması önemli değil.

  • Sabnerto S kullanıcısına yanıt
    Ilanimin hic bir yerinde sıfır yazmıyor. Aldığım anda Vatan çalışanlarına açtırıp kontrol ettirdim ve geri kendiler bantladilar ve götürdüm eve koydum. Fiyatta pazarlikta var ve yardimci olabilecegim de yaziyor. Hani siz dediniz ya okudum. Okuduğunuz tek sey fiyat. Her şeyi geçtim varsa daha uygun fiyat veya çok yakın gibi. Linki atarsınız ve hocam burada bu fiyat var fiyatiniz yüksek kalıyor revize edin isterseniz diye yazarsınız. Başlık konusunda da uyarirsiniz olur biter. Yok git öğren vs herkes kendine yakıştığı gibi konusur. Artık satıcınin vereceği cevapta onun saygısına kalmış. Alacak olan arkadaş yazar mesajını yapar pazarlığını uyuyorsa alır uymuyorsa almaz bu kadar.
    Ilan daha fazla kirlenmemesi adina bir sorun varsa özelden yazın lütfen. Saygilar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.