Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Cooler Master Rgb Fan Set Satın Al 8 Ocak 2021 12:36 1 1 Cooler Master Rgb Fan Set Yaklaşık 1 ay önce Vatan bilgisayardan aldığım Cooler master masterbox mb 311L kasanın fanlarıdır. Sıfır ayarındadır. Farklı bir fan seti aldığım için satıyorum ve fiyatını uygun tutuyorum. Set 3 adet rgb fan, fan kontrolcü ve fan vidalarından oluşuyor. Ayrıca rgb çoklayıcı ve fan çoklayıcı da verilecektir. Kargo ücreti bana aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ocak 2023 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI GAMİNG CARBON WİFİ B550 ANAKART CORSAİR VENGEANCE RGB RS AMD OPTİMİZED 3600 MHZ CL 18 DUAL KİT RAM [SATILDI] GİGABYTE AORUS WATERFORCE 2 360 SIVI SOĞUTUCU [SATILDI] FSP VİTA GM ATX 3.1 1000 WATT 80+ GOLD SERTİFİKALI FULL MODÜLER PSU