Şimdi Ara

Cooler Master RC-690 Modifikasyon hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bende CM RC-690 kasa var ve bunun yan kapağı kesip pleksi takmak istiyorum ve kasanın içini de mat siyaha boyamak istiyorum ancak mod konusunda en ufak bilgiye sahip değilim. İstanbul içi olmak kaydıyla teknik bilgisi ve becerisi bulunan arkadaşlar ücret karşılığında bu talebimi karşılayabilir mi?

• Hocam merhaba aynı kasadan bende de vardı ben kendi çapımda birşeyler yapmıştım vakti zamanında

http://forum.donanimhaber.com/m_75070792/tm.htm dilerseniz bir bakın
  • nofix N kullanıcısına yanıt
    Aşağıda bir arkadaş daha kesip biçmiş, tam benim aklımdaki işlem de buydu:

http://forum.donanimhaber.com/m_58058496/tm.htm

ÖM atıyorum size hocam, oradan devam edebiliriz.
  • rachadell kullanıcısına yanıt
    Bayağı sağlam olmuş, teşekkür ederim.
  • iyi günler hocam ücret talep etmeden size pleksi ve boya led alabileceğiniz yerlerin adreslerini fiyatlarını veririm elimden geldigince yardımcı olurum. isterseniz beraberde yapabiliriz uygun vakitlerde istanbul gop tayım pleksi için b.paşadan temin ediyoruz boyaları sanayi ortamında yaptırıyoruz bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justice4me

iyi günler hocam ücret talep etmeden size pleksi ve boya led alabileceğiniz yerlerin adreslerini fiyatlarını veririm elimden geldigince yardımcı olurum. isterseniz beraberde yapabiliriz uygun vakitlerde istanbul gop tayım pleksi için b.paşadan temin ediyoruz boyaları sanayi ortamında yaptırıyoruz bilginiz olsun.

Çok teşekkür ederim hocam. Ben de Kartal'dayım, telefon numaramı yazayım özelden, birkaç güne kadar telefonum servisten gelir o zaman konuşuruz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cooler master cosmos 2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pekala hocam görüşmek üzere pm nizi yanıtlıyorum hemen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.