Arkadaşlar, bende CM RC-690 kasa var ve bunun yan kapağı kesip pleksi takmak istiyorum ve kasanın içini de mat siyaha boyamak istiyorum ancak mod konusunda en ufak bilgiye sahip değilim. İstanbul içi olmak kaydıyla teknik bilgisi ve becerisi bulunan arkadaşlar ücret karşılığında bu talebimi karşılayabilir mi?
Hocam merhaba aynı kasadan bende de vardı ben kendi çapımda birşeyler yapmıştım vakti zamanında
iyi günler hocam ücret talep etmeden size pleksi ve boya led alabileceğiniz yerlerin adreslerini fiyatlarını veririm elimden geldigince yardımcı olurum. isterseniz beraberde yapabiliriz uygun vakitlerde istanbul gop tayım pleksi için b.paşadan temin ediyoruz boyaları sanayi ortamında yaptırıyoruz bilginiz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Justice4me
iyi günler hocam ücret talep etmeden size pleksi ve boya led alabileceğiniz yerlerin adreslerini fiyatlarını veririm elimden geldigince yardımcı olurum. isterseniz beraberde yapabiliriz uygun vakitlerde istanbul gop tayım pleksi için b.paşadan temin ediyoruz boyaları sanayi ortamında yaptırıyoruz bilginiz olsun.
Çok teşekkür ederim hocam. Ben de Kartal'dayım, telefon numaramı yazayım özelden, birkaç güne kadar telefonum servisten gelir o zaman konuşuruz. :)