Şimdi Ara

Cooler Master RC-430 Sıvı Soğutma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    i5 2500
    6g bram
    1tb hdd
    asus p8 h67 m-le anakart
    500w psu

Isınma sorununun önüne geçemedim ekstradan 3 tane daha fan taktım ama fayda etmedi.Termal macunlarını değiştireyim dedim ama elim bu işlere pek yatkın olmadığından riske etmek istemedim.özellikle son çıkan oyunları oynarken ( grafik ayarlarınıda hep yüksek tutarım ) işlemci 65-70 lerde ekran kartı 72-73 derecelerde geziyor. Sıvı soğutma sistemi takılabiliyor mu bu kasaya ? güzel bir sistem alıp takmak istiyorum.
    Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

sistem hd6950 2gb
    i5 2500
    6g bram
    1tb hdd
    asus p8 h67 m-le anakart
    500w psu

Isınma sorununun önüne geçemedim ekstradan 3 tane daha fan taktım ama fayda etmedi.Termal macunlarını değiştireyim dedim ama elim bu işlere pek yatkın olmadığından riske etmek istemedim.özellikle son çıkan oyunları oynarken ( grafik ayarlarınıda hep yüksek tutarım ) işlemci 65-70 lerde ekran kartı 72-73 derecelerde geziyor. Sıvı soğutma sistemi takılabiliyor mu bu kasaya ? güzel bir sistem alıp takmak istiyorum.
    Teşekkürler.

Merhaba,

Su soğutma takılabilir, anakartın durumuna göre tavana takılabilir veya yeterli boşluk yoksa arka fanın yerine 120 lik radyatör takılabilir.

Cooler Master Seidon 120M,120Xl veya 240M alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

sistem hd6950 2gb
    i5 2500
    6g bram
    1tb hdd
    asus p8 h67 m-le anakart
    500w psu

Teşekkürler.

Merhaba,

Su soğutma takılabilir, anakartın durumuna göre tavana takılabilir veya yeterli boşluk yoksa arka fanın yerine 120 lik radyatör takılabilir.

Cooler Master Seidon 120M,120Xl veya 240M alabilirsiniz.

Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cooler master rc-690- 460w yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.