Şimdi Ara

Cooler Master RC 338 KPK 3 910 watt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Arkadaşlar Buda Benim Kasamdan Görüntüler...

Power: Cooler Master 650 Watt > Silencer 910 Watt (Değişti)
    Anakart : GIGABYTE S-Series P43-ES3G
    Ram : KINGSTON 2X2 GB - 4GB 800 MHZ DDR2 > Hi-Level 2X2 GB - 4GB 1066 MHZ DDR2 > Kingston OCZ 4 GB 1033 MHZ (Değişti)
    İşlemci : INTEL CORE DUO Q6600 QUAD > Intel Core Duo E8600 (Değişti)
    İşlemci Soğutucu Fanı : Akasa Nero
    Ekran Kartı : ZOTAC GeForce GTX 260 AMP2 > Gigabyte GeForce GTX 460 > GeForce GTX 275 (Değişti)
    Ekran : LG FLATRON W2243S FULL HD
    Kasa : COOLER MASTER RC 338 KPK 3 460 WATT
    DVD-RW 1 : LG SATA DVD-RW
    DVD-RW 2 : ASUS IDE DVD-RW
    HDD 1 : SAMSUNG 1 TB
    HDD 2 : Seagate Barracuda 1 TB
    Işıklandırma : 2 X Cooler Master Ultra Aurora Neon - 1 X Şerit Led

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Modifikasyon olarak sadece öne mavi ledli fan ve şerit led takmışsın sanırsam.Hatırladığım kadarıyla kasanın kenarı zaten kendinden pleksili olarak geliyordu.Gayet soft bir modifikasyon olmuş.Güle güle kullan

Ayrıca o kasa CM'nin orjinal kasası değil haberin olsun.PSU'suna pek güvenme hatta en kısa zamanda değiştir derim
  • Kasa orjinal durumda sadece sergilemek için koydum resimleri yakında modlayacağım ama dediğin
    gibi soft bir mod olacak şerit lamba koydum sadece gerisi orjinal
    psu sağlam değişmeye gerek yok şimdilik yakında yenisini zaten alıcam ama param yok...
    kapakta pleksi yok malesef ama yakında yeni bir şekilde pleksi takmayı veya
    kapakta oynama yaptırmayı düşünüyorum yakında yenilikler yapıldığında yeni resimlerde eklenecektir...

edit: imla hatası ve ekleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 9 Eylül 2010; 2:56:03 >
  • KARDEŞ NE PSU NE KASA HİÇBİRİ ORJİNAL DEĞİL

COOLERMASTERİN KENDİ SİTESİNDE BÖYLE Bİ MODEL YOK
    ( İLGİNÇTİR PİYASADA CM DİYE GEZEN NEONLARIMIZ BİLE ÇAKMA GALİBA)
    İNANMAZSAN FORUMDA KONUSU BİLE VAR SAHTE ÇAKMA MODEL BU

http://forum.donanimhaber.com/m_36898200/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

KARDEŞ NE PSU NE KASA HİÇBİRİ ORJİNAL DEĞİL

COOLERMASTERİN KENDİ SİTESİNDE BÖYLE Bİ MODEL YOK
    ( İLGİNÇTİR PİYASADA CM DİYE GEZEN NEONLARIMIZ BİLE ÇAKMA GALİBA)
    İNANMAZSAN FORUMDA KONUSU BİLE VAR SAHTE ÇAKMA MODEL BU

http://forum.donanimhaber.com/m_36898200/tm.htm

orda kasanın markası orjinal markadır diye bir tabir geçiyor mu dostum ben bile emin olamıyorum orjinal marka kelimesini kullanmadım....

Kasa orjinal dedim yani üzerinde oynama yapmadım boya veya pleksi gibi... sadece şerit ekledim kasamı sergilemek içinde konuyu açtım...

• sistemde güzel kasada hoş güzel güle güle kullan zamanla daha iyi mod olabilir fan controller zaten var sistemde ön panelde...
    güzel bir pleksi olabilir ilrde güzle modüler plsu ile ayrı hava katar kasaya ama o powerin değerleri realdir yoksa q6600 ü 3ghz zotac gtx 260amp taşımazdı...
  • Yani mod yaparsan boyarsan ozaman daha da ilgi ceke bilir arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık Cooler Master Haf X 942
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

sistemde güzel kasada hoş güzel güle güle kullan zamanla daha iyi mod olabilir fan controller zaten var sistemde ön panelde...
    güzel bir pleksi olabilir ilrde güzle modüler plsu ile ayrı hava katar kasaya ama o powerin değerleri realdir yoksa q6600 ü 3ghz zotac gtx 260amp taşımazdı...

Sen Yardım Edersinde Olmaz Mı Be Abim... Yardımların için Çok Teşekkür Ederim...

quote:

Orijinalden alıntı: murat0678

Yani mod yaparsan boyarsan ozaman daha da ilgi ceke bilir arkadaş

Modu Kapak Üzerinde Pleksi Ve Üzerine Işıklı Bir Fan İle Ön Panele Güzel Bir Isı Kontrol Paneli Almayı Düşünüyorum...
    Boyadan Ziyade Ön Panele Güzel Bir Şekilli Sticker Düşünüyorum...
    Yani Soft Olarak Uğraşmayı Yeğlerim Şu An İçin Maddi Durumum Müsayit Değil Şu Aralar...

• daha geliştirilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACMaintenance

daha geliştirilebilir

doğru dostum daha geliştirilebilir fakat şu an maddi anlamda gerçekten aşırı derecede sıkışık durumdayım malesef... :(
    çalışmaya başlayıp güzel bir para topladığımda bir şeyler yapmaya çalışacağım mutlaka...
  • herşey çok güzelde o kablolar ne öyle modfikasyonun baş yasası kablo yığınını toplamaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelastra25

herşey çok güzelde o kablolar ne öyle modfikasyonun baş yasası kablo yığınını toplamaktır

valla toplaya toplaya o kadar toplayabildim tek bir bölgeye sıkıştırdım hepsini hepsi aynı bölgeden geçiyor bu nedenle tek bir bölgede toplanıyor dağınık gibi görünüyor ama aksine toplu bir halde ama tek bir bölgede yığılı hepsi...

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy1

quote:

herşey çok güzelde o kablolar ne öyle modfikasyonun baş yasası kablo yığınını toplamaktır

valla toplaya toplaya o kadar toplayabildim tek bir bölgeye sıkıştırdım hepsini hepsi aynı bölgeden geçiyor bu nedenle tek bir bölgede toplanıyor dağınık gibi görünüyor ama aksine toplu bir halde ama tek bir bölgede yığılı hepsi...

kasanda bir sürü kablo toplama delikleri var ayrıca psu nun kablolarıda uzun bence sen şimdiden toplamaya başla

• bendede aynı kasa var ocz fatallty one 550 watt psu taktım xigmatek balder işlemci soğotucusu mavi beyaz kırmızı güzel bi harmanlama oldu :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyboy1

quote:

kasanda bir sürü kablo toplama delikleri var ayrıca psu nun kablolarıda uzun bence sen şimdiden toplamaya başla

valla dostum kasada kablo toplamak için bir delik yok malesef delikler var ama kabloların geçmeyeceği kadar küçük psu kablolarım standart modüler kullanmıyorum malesef....

• Bende aynı kasayı kullanıyorum kablolar cok rahat bi şekilde toplanıyor

Başta bende senin gibi düşünmüştüm kabloları kasanın arka tarafından geçirip bağlantıları yaptıktan sonra kapağı kapattım biraz zorladı ama
    kapak kapandı.Fan kontrolcü ekran kartı ve panelden gelen diğer kablolarıda 2 metre siyah makaron alıp içinden geçirdim.Kasada siyah olduğu için çok hoş oldu
    makaron cok ucuz bir malzeme 2 lira verdim sende yapabilirsin.Bu arada öndeki led fanı alıp eksoz fanla değiştirdim bambaşka bir görüntü çıktı ortaya . tavsiye derim

pleksi olmayan kasayı almam iyi olmamış

kasa gerçek cooler master değil fakat ben çok memnunum resim eklemeyi öğrenince mutlaka resimleri koyarım

Bu arada şunuda belirtmek istiyorum bu kasayı aldığım kişi xxxxx yüksek teknoloji enstitüsü'ne aynı kasadan 20 adet sınıflarda kullanılmak üzere topladı
    Forumda okuduğum power sahte yorumlarından sonra bu arkadaşın yanına gittim bana elindeki belgeleri gösterdi bahsi geçen kurum sözleşmede kasanın tüm özelliklerine yer vermiş ve testleride kendisi yapmış.

rc 338 sahibi olup power ım gerçek değil diye canı sıkılan arkadaşlara duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn666 -- 22 Şubat 2011; 11:52:35 >

• Kasaya ait olan eski power artık yok onu cooler master 650 watt ile değiştirdim....
    kasa kapağına gelince pleksi için gereken ölçüleri aldım yakında yaptırıcam kesimi...
    Kablo olayına gelince ona başka bir çözüm arıyorum onuda halledicem pleksi olayını halledince...
  • Şerit Ledlerden Vazgeçtim Çok Fazla Göz Alıyordu. Yerine İki Tane Cooler Master Neon Aldım Daha Şık Oldu Bence. Neonlardan Birisi Yukarıda Diğeri Aşağıda.
    Power İse Cooler Master 650 Watt İken Silencer 910 Watt High Performance Power Supply İle Değiştirildi...
    Ramler Kingston 2X2 GB 800 MHZ İken Hi-Level 2X2 GB 1066 MHZ İle Değiştirildi.
    Sistemde 1TB Samsung HDD Vardı Seagate Barracuda 1TB Ekleme Yapıldı.
    Sistemde Ekran Kartı Olarak GTX 260 AMP Vardı GTX 460 Oldu...

İşte Resimler... En Üstteki 3 Resim Yenidir. Diğer Alttaki 2 Resim Power Ve Ekran Kartı Değişmeden Önce.

Yeni Resimlerde Gördüğünüz Kadarıyla Bir Nebzede Olsa Kablo Karmaşasını Az Da Olsa Hallettim Elimdne Geldiğince Toparladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyboy1 -- 29 Nisan 2011; 12:07:16 >

• aynı kasadan bendede var geçenlerde xp kurdum donma yapınca kasaya vurdum kasanın bu disket yeri içine geçti oraya disketmi koylalıyım yada başka bi öneriniz varmı bu arada kasa güzel olmuş özellikle poweri çok beğendim bendeki power ocz fatalty ön zavi power kırmızı fanda beyaz ışık var rengarenk xD malesef bu diskwt yweride kırılmasa tam süper olucaktı :))
  • Kasa gayet güzel olmuş. Sade bi modifikasyon yapmışsın ama yakışmış..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.