Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- PSU'yu alta takınca önüne fan filtresi konabiliyor mu kasada? Eğer fan filtresi konulabiliyorsa psu'yu alta takacağım.

2- PSU'yu üste yerleştirirsek 230 mm'lik fanı sökmek gerekiyormuş. Bunun yerine 2 tane 120 mm'lik fan takabilir miyiz PSU üsttyeken?

3- Ayrıca alta 2 tane 120 mm'lik fan takılabiliyrmuş. Bunları da fan filtresi alarak kullanabilir miyiz?

4- Ön taraftaki fanı da söküp 120'lik takacağım. Bunu da fan filtresi ile kullanabilir miyiz?

Yan kapaktaki fanı toz olmasın diye kullanmayacağım. Yan kapaktaki fanı kullanmak yerine, toz filtresi alınarak kullanılabiliyorsa alta iki tane 120'lik takacağım.

İlgilenirseniz sevinirim. Günlerdir kasa alamadım. Bunu alacağım sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

Arkadaşlar;

1- PSU'yu alta takınca önüne fan filtresi konabiliyor mu kasada? Eğer fan filtresi konulabiliyorsa psu'yu alta takacağım.

2- PSU'yu üste yerleştirirsek 230 mm'lik fanı sökmek gerekiyormuş. Bunun yerine 2 tane 120 mm'lik fan takabilir miyiz PSU üsttyeken?

3- Ayrıca alta 2 tane 120 mm'lik fan takılabiliyrmuş. Bunları da fan filtresi alarak kullanabilir miyiz?

4- Ön taraftaki fanı da söküp 120'lik takacağım. Bunu da fan filtresi ile kullanabilir miyiz?

Yan kapaktaki fanı toz olmasın diye kullanmayacağım. Yan kapaktaki fanı kullanmak yerine, toz filtresi alınarak kullanılabiliyorsa alta iki tane 120'lik takacağım.

İlgilenirseniz sevinirim. Günlerdir kasa alamadım. Bunu alacağım sanırım.

1- Bu soruyu anlamadım.
    2- Evet
    3- Evet
    4- Yer yaparsanız evet.

• quote:

1- Bu soruyu anlamadım.

PSU alta takıldığında, psu'nun tozlanmaması için kasada toz filtresi takılabilecek bir yer var mı?

quote:

4- Yer yaparsanız evet.

Ben de bunu anlamadım. Nasıl yer yapacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 10 Temmuz 2009; 8:44:29 >
  • ya arkadaşlar kasayı göndereli bir hafta oldu exa'yı aradım garantiye yolladık dediler sanki benim bir kabahatim varmış gibi distribütör firmaya gidecekte onarlacakta gelecekte oooooo işin yoksa bekle coolermaster'a yazsam daha çabuk hallederdim belki sorunu
  • Psu alta takıldığında alt kısmına (Denemedim) toz filitresi takılabilir ama oradan havayı dışarı atıyor zaten toz un çalışırken girmesi mümkün değil.
  • Bendeki psu'nun fanı havayı kendine çekiyor.
  • HAf'ın altına raflı gibi birşey yaptırıyorum Yerden birazdaha yüksek olması için (30-35 cm). YEni resimleri ozaman ekliyecem.
  • ben birşeyi merak ediyorum, bu kasanın solu (karşıdan bakınca) fanın olduğu yer açık mı, akrilik panel yok mu, bir de ön tarafı komple açık mı (ızgara şeklinde) ve açıksa hiçbir yerinde filtre yok mu? çok inceledim resimlerine baktım ama resimden pek anlaşılmıyor.bir de bu kasanın fiyatı 150$ dünyanın geri kalanında. bu nedenle meşhur ve çok satılıyor, eğer her tarafı açık ve bir tane bile filtresi bütün toz içeri girmeyecek mi eski tt xaser3 kasada bile bütün intake fanlarda filtre mevcutken bu kadar iyi bir kasa yapıp içini toza boğmak ne kadar anlamlı?
  • Kasada toz filtresi yok, yan alt tarafta mesh panel bulunuyor. ÜSt kısmında ise pleksi (Akrilik) pencere bulunmaktadır. ÖN ve üst tarafta mesh. Toz filtresi yok. 5,25 ler mesh dir.

Elimde şuan fotoğraf makinesi yok eğer biyerden bulabilirsem yada alabilirsem daha kaliteli resimler ekleyecem. Yada Zamanım olursa diğer telefonumla ( K770i 3.2 megapiksel) çekerim. Bu fotoğrafları ise w810 2,0 mp ile çektim fotoğraf kalitesi pek iyi değil. Bu hafta eklemeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 14 Temmuz 2009; 20:03:31 >
  • hondaa_civic Hayırlı olsun hocam konuyu daha yeni gördüm cidden güzel kasa güle güle kullan
  • ali277 Tşk ederim.
  • arkadaşlar bende haf 932 ile truvatek in phalanx i arasında kaldım sabahlara kadar kasa inceliyorum ama bir türlü ikisinden birinde karar kılamadım haf 932 nin baya bi toz çekmesi gibi bi durumu var canımı en çok bu sıktı acaba aspratörlerde kullanılan filtrelerden alınsa hava giren bölümler filtrelenebilirmi hiç deneyen varmı veya tekstilde kullanılan tela var ince filtreye benzeyen bir yapısı var bunlar kullanılabilirmi
  • ha birde unuttum haf 932 de ses durumu nasıl fazla rahatsız ediyormu geceleri
  • Haf 932 de en ufak ses yok.

Fanları çok sessiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memanet

arkadaşlar bende haf 932 ile truvatek in phalanx i arasında kaldım sabahlara kadar kasa inceliyorum ama bir türlü ikisinden birinde karar kılamadım haf 932 nin baya bi toz çekmesi gibi bi durumu var canımı en çok bu sıktı acaba aspratörlerde kullanılan filtrelerden alınsa hava giren bölümler filtrelenebilirmi hiç deneyen varmı veya tekstilde kullanılan tela var ince filtreye benzeyen bir yapısı var bunlar kullanılabilirmi

Ben de HAF 932'yi almayı çok istemiştim ama, tozlanma sorunu nedeniyle Cooler Master Stacker STC-T01 aldım. Sessiz bir kasa.

• Arkadaşlar 6 ay falan oldu haf932 alalı,ilk problemim dvd sürücüyü en üste takdığında sata kablosu yetişmedi ve 1 mt'lik sata kablosu alarak işi çözdüm aksi takdirde kablo kavuşmaz ve kasanın içinden gitmek zirunda kalıyor kabloyu gizleyemiyorsun,kablo net siparişde 6 tl civarında,
    ikinci problem power alta takıldığında ısınan power ekran kartının ısınmasına fayda sağlıyor,bende yukarı çıkardım,yakarıdaki 22 lik fanı çıkardım ve power 'ı taktım,ha bu arada yukarıya power varken tek fan takabilirsin oda 12 lik.ama ben takmadım gerek yok çünkü kasanın üstü açık olduğundan ısınan havada yükseldiğinden fana gerek yok,
    yukarıdaki 22 lik fanıda yan kapakta bulunan 22 lik fanın üzerine taktım böylelikle hem ram hemde o arada bulunan sıcak havayı dağıtmış oldum,

alttan power çıkınca 2 adet 12 lik fan taktım ve ekran kartının soğumasına yardımcı oluyor,
    arkadaki 14 lük fanda dışarı çekiyor ve kasanın içi sürekli iyi bir şekilde soğuyor,
    ama eğer varsa sessiz ve üfleme gücü fazla olan fanlardan alıp ama sadece 2 adet alta alın bence ve 12 lik yeter eğer isterseniz sessiz fanlardan yan kapağada takın,

ben kasada toz problemiyle karşılaşmadım çünkü kasada hava akımını iyi ayarlarsan toz kalmıyor.pek kapalı alan yok kasada toz nerede birikecek,

• Bende bu kasadan almayı düşünüyorum, şuan için önümde güç kaynağı engeli var hem güç kaynağı hem kasayı aynı anda alabilecek bütçe yok malesef. Fireball da bu kasa için 316 tl diyor, truva kasa ise 215 tl filan ramazana doğru alacağım size hangisini tercih edeyim? Truvamı, CM mi? Bu arada su soğutmada kullanacağım.
  • Yeni resimler;

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 25 Temmuz 2009; 16:47:52 >

• Kablolar biraz dağınık duruyor galiba. En kısa zamanda toplamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 25 Temmuz 2009; 19:17:00 >

•  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.