Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ACİL yardımınıza ihtiyacım var. Coolermaster haf932 kasamın yan penceresini akrilik yapmak için bir reklamcıya verdim. Ama kasa yan kapağını mahvetti,şimdi hiç kapanmıyor kasanın yan kapağı. Kullanılamaz duruma geldi. Haf932 için orjinal akrilik(şeffaf) pencere bulma şansımız var mı ? Eskiden stackerlar için bulunuyordu ve fiyatları 50lira civarıydı. Gerçekten çok ihtiyacım var, kasa yandan açık kaldı

• Uzun bir süre giremedim sorularınız varsa iletebilirsiniz.

hederahelix@ Benim bildiğim Cosmos, Cosmos S, Stacker, Rc 690 için paneller bulunuyor Haf için herhangi bir panel yok sanırım. Uzman birine plexiden bir kapak yaptırabılırsınız. Forumda bu işi yapan vardı sanırsam Pc modifikasyon veya 2. el bölümünde bulabilirsin.

HeavYMortaR@ Geç gördüm yazınızı teşekkür ederim değişik bir renk ambiansı yaratalım dedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 2 Mayıs 2011; 2:08:39 >
  • Arkadaşlar ben tozdan büyük sıkıntı yaşamaktayım.çokmu titizin bilmiyorum ancak kasanın eksoz fanı haric hepsini iptal ettim.fan filtresi bulamadım buldugum yurt dısında.bu konuda cözüm bulan varmı?fanları tamamen durdurabılecek bır fan kontrolcusu onerırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastturk

Arkadaşlar ben tozdan büyük sıkıntı yaşamaktayım.çokmu titizin bilmiyorum ancak kasanın eksoz fanı haric hepsini iptal ettim.fan filtresi bulamadım buldugum yurt dısında.bu konuda cözüm bulan varmı?fanları tamamen durdurabılecek bır fan kontrolcusu onerırmısınız.

Sunbeam Rheobus Extreme

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2562
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

quote:

Arkadaşlar ben tozdan büyük sıkıntı yaşamaktayım.çokmu titizin bilmiyorum ancak kasanın eksoz fanı haric hepsini iptal ettim.fan filtresi bulamadım buldugum yurt dısında.bu konuda cözüm bulan varmı?fanları tamamen durdurabılecek bır fan kontrolcusu onerırmısınız.

Sunbeam Rheobus Extreme

bunun ışıkları mavi,benim kasa tamamen kırmızı ışık ağırlıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

quote:

Sunbeam Rheobus Extreme

Fan kontrolcüsünün değişik renk seçenekleri olsaydı daha güzel olurdu

• yaz benide usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

yaz benide usta

• ekleyin beni de :)
  • Herkes'i ekledim Üyeler listesine (Gözümden kaçan varsa haber versin)

Yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz

'' Facebook Sayfamız ''
    http://www.facebook.com/pages/Cooler-Master-Haf-932/363867701178

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 28 Şubat 2011; 21:35:14 >

• benide ekleyin bari artık bendede var 932 ama bir sorum olacak hdd bölmesinden vibrasyon alan varmı ben 3 hdd alttan üstte doğru taktım ve ilk açıldığında baya vibrasyon oluyor sonra kesiyor masadan hissediyorum yaşayan oldumu acaba
  • Bende öyle bir titreşim sorunu yk, kızakların lastiklerini tekrar bi çıkarıp takmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

Bende öyle bir titreşim sorunu yk, kızakların lastiklerini tekrar bi çıkarıp takmayı deneyin

evde değilim yarın denerim sağol
  • alttan 2. slot yapıyor titreşimi ayaklarına baktım 2si yerinden oynamış gibiyde taktım sorun devam ediyor bakalım deneyeceğim tekrar
  • Arkadaşlar bende dün HAF 932 siparişi verdim sizlere bir sorum olacaktı kasanın dahili fanlarının güç çıkışları hepsinin bir adet moleks midir? yoksa 3 pin dönüştürücüde varmı üstünde.
  • fanlar 3pin erkek
    molexler den 3pin dişi çıkış var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

fanlar 3pin erkek
    molexler den 3pin dişi çıkış var

Nasıl yani tam anlamadım erkek dişi olayını :D Şöyle diyim benim powerda 2 adet moleks çıkış var anakartta da 2 tane 3 pin 1 tane power fan 3 pin ve 1 tane de 4 pin fan var 4 pin olanda bir fan takılı diğerleri boş. Yeterli gelir mi?
    Moleks çoğaltıcıda istedim sipariş verdiğim yerden bakalım yollarlarsa sorun olmaz sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.