Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912, DVD-WR, Card Reader

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Cooler Master HAF 912, DVD-WR, Card Reader
    Merhaba

    Ürünün kutusu, köpüğü mevcut. Rahat taşınır.

    Bir adet üstte 20 cm(sonradan eklenme xigmatek), bir adet önde 20 cm(orjinal), bir adet arkada 12 cm(orjinal) egzoz fan bulunmaktadır.

    Güç kaynağı yok.

    Arkada PCI ve PCI-Ex slotlarının kapaklarının tamamı sökülmüş ama vidaları var. Anakart için yükseltme vidaları eksiksiz.

    Resimde de görülüyor; orjinalinde optik sürücüler ile alt HDD yuvası arasında ikinci bir HDD yuvası var 4-5 disk kapasiteli, o yuva ne yazık ki yok. Üzerinde bulunan HDD yuvasına bir adet 3.5 inç HDD takılabilir. İkinci bir 3.5 inç HDD için uygun yer yok. Çift taraflı montaj şartı olmadığı müddetçe SSD de monte edilebilir. Tek ciddi eksiği bu aslında.

    Ürünün fiyatı sıfırına göre fazlasıyla uygun ve HDD yuvası eksiği dışında kusursuza yakın. Lütfen pazarlık, indirim vs teklif etmeyiniz.

    DVD yazıcı (sata girişli) ve kart okuyucu takdir edersiniz ki ayrı satılabilecek şeyler değil, onları fiyat dahilinde düşünmeyin, hediye olarak veriyorum.

    Kargo istenirse hiç bir şekilde karışmam fiyatına. Tavsiye de etmem, fazla fiyat tutacağını düşünüyorum.

    Kasa yüksekliği düşük gibi görünüyor ama değil, aksine genişliği fazla ve işlemci soğutucusu sığmayacak derdiniz asla olmaz. Kozmetik olarak da temiz bir ürün. İhtiyacı olana güzel bir alternatif.

    Fiyat : SATILDI
    Yer: Üsküdar/İstanbul
    Cooler Master HAF 912, DVD-WR, Card ReaderCooler Master HAF 912, DVD-WR, Card ReaderCooler Master HAF 912, DVD-WR, Card Reader
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.