Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Cooler Master CM690 II NVIDIA Edition + 650 watt PSU Satın Al 18 Kasım 2025 17:37 1 1 Cooler Master CM690 II NVIDIA Edition + 650 watt PSU Yıllardır severek kullandığım kasayı yenilediğim için satıyorum. Zamanın ötesinde ve tasarım olarak öne çıkan sınırlı sayıda üretilmiş bir kasadır.Sonradan 650 watt PSU aldım, onu da kullanmadan içine taktım.Üzerinde 6 adet Cooler Master fan var. 2si 12cm, 3ü 14cm, 1 adet 8cm. Yan şeffaf panele de fan takılabilir.Kasa göründüğü gibidir. Ayrıca ön panelde 2 adet usb 3.0 girişi mevcuttur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Arctic P12 PWM 3 Adet + Akasa Viper 14cm Cooler Master CM690 II NVIDIA Edition + 650 watt PSU Mercusys Halo H80X AX3000 2'li Mesh 3 yıl garantili Turkcell Platinum ve Platinum Black Kodları Burada