nerde 83 ytl arkadaşlar söyleyin sipariş vercem hemen
geç kaldın
talep fazla 90 ytl olmuş hızlı al 'da yinede batan bilgisayara göre çok daha iyi bir fiyat.
stokta varmı? orası tartışılır
geçen hafta oto cd çalar siparişi verdim, 2 iş günü içinde kargoya verilecektir dediler 3 gün geçti sipariş durumuna baktığımda siparişiniz tedarik sürecindedir diye yazıyordu müşteri hizmetlerine bir mail attım (ürün max. kaç günde elime ulaşır, stoklarınızda mevcut mu? vs... diye) gelen cevap ise;
Değerli Müşterimizhttp://www.hizli-al.com müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmuş olupsiz değerli müşterilerimize kurulduğundan bu yana en kaliteli ürünleri encazip fiyatlara sunmayı amaç edinmiştir. Konuyla ilgili gerekli yerlere bilgi verilmiştir. Saygılarımızla Adem KILINÇ Müşteri Hizmetleri musterihizmetleri@hizli-al.com
Bana kendi firmalarını öven bir mail ile cevap veriyorlar bu yüzden buradan alışveriş yapmak istemiyorum hizli-al a benden çok hızlı oldukları için de
walla hocam ben dün akşam siparişimi geçtim hizli.al'dan inş stokta vardır da gelir
kasayı yakından inceledim hiç hoşuma gitmedi heryeri oynuyor çok basit bir şey
quote:
Orjinalden alıntı: Mene
walla hocam ben dün akşam siparişimi geçtim hizli.al'dan inş stokta vardır da gelir
sipariş durumu nedir dostum? ürün tedarik sürecinde mi yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
quote:
Orjinalden alıntı: Mene
sipariş durumu nedir dostum? ürün tedarik sürecinde mi yoksa
walla hocam bilgisayar parçaların büyük bir revize yapacaktım ki vazgeçince siparişi iptal ettim ama iptal edilene kadar tedarik sürecinde diyordu ki normal çünkü hem haftasonu hem de bayram olmasında kaynaklanıyordur bu durum.
walla güzelmiş her zaman kasada en önemli şey soğutma hava akımı
birazda görsellik lazım ama dimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme