Şimdi Ara

COOELRMASTER KASAYI BOYAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde kıyıda köşede duran coolermaster kasayı alıp bıraz değişik şekle sokayım dedim.ama pek modifiye ile uğraşmak istemedim.sadece boya ve plexy yapayım dedım.ama sonradan boyayı atınca dedim bu kasa güzel olcak uğraş cengizim dedim ve el attım kasaya.kasnaın ilk halini herkes biliyor.siyah ve ön tarafında gri yada mavi yada kırmızı renkli şekil oluyor.çıbıklar yani renkli

evet resimler bunlar.bakın bakalım sizce renk yakışmış mı.ve kasaya su soğutma yapıcam.acab alt tarafamı kucuk bölme yapayım oraya koyayım.yoksa kasanın üstündemi olsun soğutma sistemi?

ve bu arada plexyglass olarak sarımsı ve turuncu akrışımı bı renk seçtim kasaya uysun diye.beyazdan sıkıldım artık.heryer beyaz olmuş durumda.

kullanılan boya akçalı krom sarı.fazla atarsanız boyayı taksi rengi gibi oluyor.3 kutu boya gitti parlatıcam diye.ama iyi parladı heeeee

acaba diyorum üste fan deliği açmaya gerek varmı.yoksa bu şekli ile dursunmu.diyorum 120lik fan deliği açıp fan takıp demiride siyaha boyarsam güzelmi olur acaba... düşüncesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 6 Nisan 2009; 1:34:40 >

• Eline sağlık cengiz çok güzel olmuş. Bravo valla
  • iki kere arka arkaya msj atmak yerine ilk mesajınızı editleyin,ceza alabilirsiniz,
    sadece smiley ile msj atmakda yasak bildiğim kadarıyla,

bence monitör ü duvara sabitlemek güzel olmuş,kasa da biraz daha estetk katılabilirdi,fan takarsan dediğin gibi,bence hoş duracakdır,renk seçimin güzel
    ancak sarının bir ton koyusu olabilirdi,sarı siyah uyumu hep hoşuma gitmişdir,
    tebrikler,devamını bekliyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

iki kere arka arkaya msj atmak yerine ilk mesajınızı editleyin,ceza alabilirsiniz,
    sadece smiley ile msj atmakda yasak bildiğim kadarıyla,

bence monitör ü duvara sabitlemek güzel olmuş,kasa da biraz daha estetk katılabilirdi,fan takarsan dediğin gibi,bence hoş duracakdır,renk seçimin güzel
    ancak sarının bir ton koyusu olabilirdi,sarı siyah uyumu hep hoşuma gitmişdir,
    tebrikler,devamını bekliyorm

yazı stiliniz italik ve bold olmuş ceza alabilirsiniz
    bir de cümlenin sonuna da koymuşsunuz bu yüzden forumdan temelli de uzaklaştırılabilirsiniz

• arkadaşm,benim yapdığım uyarılar forum kuralları dahilinde ,
  • çok güzel olmuş ama sanki önünü fazla kapatmamış boya sanki siyah siyah olmuş gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.h.o.s.t

çok güzel olmuş ama sanki önünü fazla kapatmamış boya sanki siyah siyah olmuş gibi...

ön taraftaki 3.5' yerlerı delıklı ve arkasında hava tutucu madde avr adını unuttum şimdi.hatırlayıcna sölerim.delikli olunca on taraftakı panlelr dogal olarak sıyah gosterıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PLEXİ KASA (YENİ TASARIM) FİNAL
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence üste aş bi fan deliği koy su saoğutmayı eğer aynı boyadan biraz daha varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.