Şimdi Ara

Converse Ya da Dockers Ayakkabı Kullanan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Converse spor ayakkabı ya da Dockers almak istiyorum.

Şuan Adidas ayakkabım ver ve ayağımı vuruyor ve su topluyor.

Converse hiç kullanmadım.Kullanımı rahat mı?Yırtılma ya da su alma gibi bir durumla karşılaşan var mı?

İnternetten baktığım Converse'lerin galiba yan tarafları kumaş oluyor.Bir de yan taraflarında iki tane metal delik var.Buradan su alabilir.

Bir de Dockers (by Gerli) düşünüyorum.İkisini de internetten alacağım ama karar veremedim.

Şuan aslında ayağımda ki Adidas özellikle su almıyor.Ben bunu kışın kar olduğu zaman da giydim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.Sağlam ayakkabı ama ayağım su topluyor

Önerileriniz lazım....

• converse serçe parmağımın üstünü acıttı soyuldu onun dışında çok rahat ayakkabıdır tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • converse ayağın yapısını bozuyor. 3 senedir converse alıp giyiyorum. ayağımın şekli bozulmuş. baska ayakkabı giyince serce parmağım vuruyor.

• Peki bu converse lerin yanında iki küçük delik var.Onlar galiba hava alması için.
  • Once belirteyim 15 yasindayim dockers aldim 40_41 numara ayaklarimda nerdeyse butun parmaklarimda tirnak batmasi oldu tipi cok hos ama degistiricem tavsiye etmem

• converse'i görüntüde geçecek ayakkabı yok ama uzun yürüyüşler yapıp kış için düşünüyorsan başka bir marka bak derim. ama bütçem var dersen deri converseler emrine amade
  • 2 markayida kulandim convers duz tabandir mahfeder ayaklarini dockers olabilir ama yeni sezonda cok pahali oluyorlar o fiyatlar etmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse vs Vans vs Superga
    11 yıl önce açıldı
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dockers al, ama byGerli olmayanından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ki?
  • evet hava alması için
  • puma roma ya da speedy al hayatını yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

Converse spor ayakkabı ya da Dockers almak istiyorum.

Şuan Adidas ayakkabım ver ve ayağımı vuruyor ve su topluyor.

Converse hiç kullanmadım.Kullanımı rahat mı?Yırtılma ya da su alma gibi bir durumla karşılaşan var mı?

İnternetten baktığım Converse'lerin galiba yan tarafları kumaş oluyor.Bir de yan taraflarında iki tane metal delik var.Buradan su alabilir.

Bir de Dockers (by Gerli) düşünüyorum.İkisini de internetten alacağım ama karar veremedim.

Şuan aslında ayağımda ki Adidas özellikle su almıyor.Ben bunu kışın kar olduğu zaman da giydim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.Sağlam ayakkabı ama ayağım su topluyor

Önerileriniz lazım....

Dockersin botunu aldım dün güzel tank gibi bot, ama internetten alma gidip deneyerek al derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.