Şimdi Ara

Converse 1 alana 1 bedava (YKM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uA006

bıkmadınız mı şu ayakkabıdan haalaa??

Bunu kim söylecek diye merak ediyordum. Sonunda söylemiş birisi gene converse başlığına.
    Arkadaşlar bu bir zevk meselesi. Bıkılmıyorki hala satılıyor ve alıcısıda oluyor.
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• Şimdi konu biraz başka yönlere kaymış ama ben de bişeyler ekleyeyim. Bugün Cevahir YKM'ye gittim, hemen girişe koymuşlar bir alana bir bedava diye. Girdim, baktım sadece belirli bir kısmında bu kampanya geçerliymiş. Ayrıca kampanyalı ürünler çok satılmayanlardan, aralarında doğru düzgün birşey bulamadım.

Orijinalden alıntı: kadircell

Şimdi konu biraz başka yönlere kaymış ama ben de bişeyler ekleyeyim. Bugün Cevahir YKM'ye gittim, hemen girişe koymuşlar bir alana bir bedava diye. Girdim, baktım sadece belirli bir kısmında bu kampanya geçerliymiş. Ayrıca kampanyalı ürünler çok satılmayanlardan, aralarında doğru düzgün birşey bulamadım.

Beyaz modellere dair bişeyler varmıydı hocam? Yada kahverengi - siyah gibi modeller?

Orijinalden alıntı: kadircell

Tekrardan merhabalar arkadaşlar
    Bence artık konuyu dağıtmayalım diyorum. Herşey tadında kalsın.

Sayın stigmata_
    Converse'in klasik modellerini biliyorsundur, bir kere onlar kampanyalı değil. Kampanyalı olan ürünlerde işe yarar pek bir şey yok. Siyah ve beyaz renkli ayakkabıları vardı ama onların saçma sapan baskılar vardı. Kahverengi ayakkabı görmedim.

İyi akşamlar

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.