Şimdi Ara

Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
21
Favori
15.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Noldu şimdi yama testte değil miydi en son?

    Sağlık önemlidir ne olursa olsun gerisi teferruat. Geçmiş olsun diyelim.

    Ancak kesin tarih verip yamayı çıkaramayacağını anladığınızda gelip buraya bir iki kelime duyuru yazsaydınız biz kullanıcılar açısından daha iyi olurdu. Bilgi edinmek için yazdık.

    Umarım sonunu görürüz yamanın, bekleyen arkadaşlarımızda sizin yamanızla oynabilir.

    Hayırlısı olsun, haftaya çıkar heralde büyük ihtimalle. Kolay gelsin.
  • Aslında yamayı beta olarak yayına alıp, gelebilecek geri dönüşlere göre yamanın test sürecinde hataları düzeltsen daha iyi olabilir gibi. Böylece gözden kaçan hataları görmen daha kolay olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23432EFBA -- 27 Ekim 2019; 17:41:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emmanuel Goldstein

    Konuya bakmıyor ve mesaj yazmayacakken işin 3 günde "konu kitlensin" önerilerine kadar gitmesiyle bir mesaj yazma kararı aldım. Belirsizlik insanların farklı teoriler üretmesine neden oluyor, belirsizlikleri gidereceğim.

    Yaşananları kısaca özetleyeceğim:

    Bu yamayla uğraşan iki kişi var: Biri benim, diğeri oyunu büyük ölçüde çeviren Elif. Bunu konuda belirtmiştim, SSS kısmında.

    Konuda verilen tarihleri onla konuşarak belirledik.

    Son tarihi "Elinde olmayan sebeplerle" değiştirmek istediğini belirtti son bir gün kala. Ben de kesin tarih verdiğimiz için tepki gösterdim, tartıştık ve ben projeden çekilme kararı aldım. Konuyu, üyeliği kendisine devredip açıklamaları da kendisine bıraktım.

    Elif, yamayı kısa sürede çıkartacağını düşündüğünden, gerekli açıklamayı yamanın çıkışıyla birlikte yapma kararı almış. Günlerdir tek açıklama olmamasının nedeni bu.

    Gerekçelerini yama çıkınca kendisinden dinlersiniz zamanı gelince ama bunun içinde sağlıksal sorunlar da var o acımasızca eleştiren troller için belirtiyorum.

    Ben gerekçeleri ne olursa olsun sözümüzü yerine getiremediğimiz için özür diliyorum. Çalışmalar büyük oranda bitmiş olsa bile kesin tarih vermek yanlış bir kararmış, bu öngörülmeliydi. Sonuç itibariyle tek kişi çeviri yapıyor ve tek kişi testi gerçekleştiriyor, bir kişinin sorun yaşaması çalışmaların direkt durmasına yol açıyor.

    Bu arada, bu zamana kadar onun adına konuştuğum kişi kız arkadaşım, bana yakın olmayan ve güvenilmeyecek -güveninden şüphe duyacağım- birinin sözlerini buraya taşımadım.

    Yine de yamayı bekleyen arkadaşlardan biraz daha beklemelerini rica edeceğim, bu yama kısa zaman sonra çıkacak. Sözü tutamadığımız için beklemek istemeyen, eleştiren insanlara saygım da sonsuz, tekrardan çok üzgünüz bunun için, kendi adıma da özür diliyorum.

    --

    Bu kısımdan itibaren, yama çıkmadı, haber alınamıyor diye sevinç naraları atan trollere, hakkımızda atıp tutanlara ağızlarının payını vereceğim.

    Anonymous Grubu'nun yöneticisi @Walkure ile iletişime geçtiğimi önceden belirtmiştim. Kendisi bana hakkımızda yanlış düşündüğünü, yanlış anlaşılmalar olduğunu söylemişti. Tersini iddia eden birini de uyarıp, aramızda bir sorun olmadığını belirtmişti hatta.

    Birkaç örnek: Fuat.Kamis denen şahıs demiş ki "Siz işini iyi yapan insanları küstürmeye devam edin". Witcher3 demiş ki "ücretli yamalara sövmüşüz".

    Bunlar gibi başkası adına sallayıp tutan birkaç kişi daha var. Bunlar daha öncesinde bu konuya gelip bize hakaret eden kişiler.

    Yalan söylemek, iftira atmak ağır bir şey, size öğretmemişler ben öğreteyim. Witcher 3, sözünün arkasına duracak kadar şerefin varsa iddianı kanıtla. Sayfalar dolusu gelip burada hakaret ettiniz, benim tek mesajımda hakaret yoktu. "Ağladı" kelimesini kullandım diye 4 gün ban yedim ben, sövsem ne bu konu kalırdı ne de bu üyelik.

    Biz Anonymous'un bizzat yöneticisiyle(walkure) oturup konuşmuşken, onlar bize "aramızda sorun yok" demişken, size BÖYLE MESAJLAR YAZMAYIN demişken neden hala gelip kin kusuyorsunuz? Niye yalan söyleyip iftira atıyorsunuz, niye başkaları adına konuşuyorsunuz? Gidip bir sorar mısın Fuat, onları küstürdüğümüzden onların haberi var mıymış?

    Bu forumu ve bu konuyu takip edenler bilir, Witcher3 denen şahsın on mesajından dokuzu hakarettir, konuşma üslubu yoktur. Hatta yukarıdaki mesajlardan birinde bir üyeyi İstanbul'un şurasındayım gel diye tehdit ediyor, böyle birisi. Bu şahsı durdurmayanlara adına da üzülüyorum. Bir de çekinmeden hakaret dolu mesajını reportlayan üyeye meydan okuyor "mesajımı sildiren zavallı" diye. Yazık yani, koskoca forum bu insanlara kalmış.

    Ben sizin adınıza üzülüyorum ya, hayatta bir yere tutunamayıp kendinizi bu gruba adamaya mı çalışıyorsunuz? Niye yalan söylemeye, hakaret etmeye, iftira atmaya varacak kadar savunmaya çalışıyorsunuz bunu?

    Biri hayatında hiç bu kadar keyiflenmemiş, diğeri sigarasını yakmış çayını içerek sevindiğini söylüyor :D Yani bir insan bu konuyu neden bu kadar kişiselleştirir ki, adamın hayatındaki en büyük sevinci bu olmuş :D Ne diyeyim, umarım daha dolu bir hayatınız olur gelecekte.
    Ben sizin samimiyetinize her zaman güvendim. Cikarmasaniz da umrumda değil. Her şey her zaman olacak diye bir şey yok. Laf olsun diye değil gerçekten söylüyorum eğer hayatını etkiliyorsa sevgili dostum uğraşma, çıkarma. Sonuçta tek derdimiz bu yama değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Türkçe yama bölümünü biraz olsun takip ediyorsanız tarih vermemeniz gerektiğini bilmeniz gerekirdi. Neyse, sağlık olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen hatalar silsilesi dönmüş. Saymak gerekirse bir yama için kız arkadaşınızla kavga etmiş olmanız ilk hata. Yamayla ilgili kesin tarihler veriyor olmanız bir başka hata. Kesin bir tarih verip yetişmeyince insanları burada bilgilendirmiyor olmanız da hata. Projeden insanlara bilgisini vermeden kendi kendinize çekilip "konuya bakmayacağım, mesaj yazmayacağım" durumuna gelmeniz de bir diğer hata daha. Umarım kız arkadaşınızın gönlünü almışsınızdır. Yama bugün çıkar yarın çıkar orası önemli değil. Ve bir daha böyle bir işe girişirseniz daha doğru hareket edilmesi temennim olur. Eskiden Türkçe yamalara erişemiyorduk şimdi erişebiliyoruz ama kimlik yaşı fazla olsa bile akıl ve ruh yaşı düşük insanlar yüzünden bu işin de tadı kaçırtılıyor. Sizin kaçmasın.
  • Bekliyor...

    Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri


    Sen tasa etme kardeşim. Biz bekleriz.
    Oyunu senin yaman ile oynayacağım ;)
  • Diğer taraf yamayı ücretsiz yaptı en azından bunu sağlamış oldu bu arkadaş. Onlar ücretsiz yapma nedeni olarak başka bahane üretsede bu arkadaşın payı var. Çıkarmasa da iyilik yapmış oldu :)

    Neyse oyunu oynayın oyun gerçekten güzel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bir çeviri seçimi. Yazık oldu emeklere.
  • Var mı bir gelişme? Kolay gelsin, iyi forumlar.
  • Her erteleme haberinde 1 sayfalık mesaj yazmak yerine başlıktaki tarihi düzenleseniz daha mantıklı olur.
  • Anonymous sitesinde yama bedava bu yamanın çıkıp çıkmaması önemini yitirmiştir.
  • Teşekkür ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • noldu hala beklemeye devam mı dgfsdfghbdfhkgmdfkhmdfgkjh
  • VaDeR06 V kullanıcısına yanıt
    Control Türkçe Yama Ücretsiz -AWE DLC'si Dahil- Aura Çeviri


    yeterli mi?

    ayrıca konuyu takip edip de 1 mesajı bulunmak?
    yeniyiz galiba?
    ya da spam hesap?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 1 Kasım 2019; 21:29:25 >
  • Kolay gelsin çeviri ne durumda, "sağlık problemleri" bitti mi acaba geçmiş olsun tekrar ..

    Beklemedeyiz bayadır çıkar mı acaba bu hafta?

    Sürekli hafta da bir yazıyorum ki güncel kalsın bekleyeni çok bu yamanın çünkü ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.