Şimdi Ara

Contour +2 GPS, Action Camera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Contour +2 GPS, Action Camera
    CONTOUR +2 Action Camera (DAHİLİ GPS)

Piyasadaki en iyi aksiyon kameralarından birisi olan Contour +2 modelini artık işim kalmadığı için satışa çıkartıyorum. Ürünü yaklaşık 2-2.5 ay kadar ABD'den satın aldım ve toplamda 9-10 defa kullandım. Ürünün gövdesi üzerinde küçük bir çizik var bunun dışında kusursuz durumda. Ürünün bana olan maaliyeti 500 dolara yakın bir tutar. Fiyatı buraya 900 lira yazdım ama gittigidiyor üzerinden 800 lira ile açık arttırma da başlatmış durumdayım. Oradan da satın alabilirsiniz.

Ürünü GoPro vs. ile kıyaslamadan önce özelliklerini incelemenizi ve karşılaştırma videolarını incelemenizi tavsiye ederim. Yine de bu fiyat çok fazla derseniz teklifinizi yaparsınız düşünürüz.

Ürünün başlıca özellikleri;

Çekim Özellikleri

Full HD » 1080p (1920 x 1080) @ 30/25fps
    Tall HD » 960p (1280 x 960) @ 30/25fps
    Action HD » 720p (1280 x 720) @ 60/50 or 30/25fps
    Slow Motion » 480p (854 x 480) @ 120/100, 60/50, or 30/25fps
    Photo Mode » Every 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30, 45, or 60 sec

---------------------------------------------------------------------------------------
    DAHİLİ GPS

Dahili GPS sayesinde çektiğiniz videolara anlık olarak konum, hız, yükseklik bilgisi eklenir. (saniyede 5 defa ölçüm yapabilir)
    Kamera yazılını sayesinde, çektiğiniz videoları izlerken o andaki hızınızı, yüksekliğinizi ve harita üzerindeki konumunuzu görebilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------
    Gövde Özellikleri

1) Metal silindirilik gövde yapısı sayesinde çok sağlam ve her yere montajlanabilir.
    2) Kızaklı gövde yapısı sayesibde saniyeler içinde takılıp çıkartılabilir.
    3) Sürgülü anahtar sayesinde cihazı görmedende çok kolay bir şekilde açıp kapatabilirsiniz.

Dahili Bluetooth

1)Dahili Bluetooth sayesinde smartphone bağlantısı kurabilir, telefon üzerinden anlık olarak görüntü alınabilir, çekim ayarları değiştirilebilir, kayıt başlatılıp durdurulabilir. Bu sayede nereyi çektiğinizi ve hangi ayarlar ile çekim yaptığınızı bilir, çekim sonrası kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız.

Dahili Lazer ve 180 Derece Döndürülebilir Lens

180 derece döndürülebilir lens sayesinde kamerayı istediğiniz gibi konumlandırabilir ve yine de düzgün bir kadraj sağlabilirsiniz. Dahili lazer sayesinde kadrajın düzgün olduğundan emin olursunuz.

KUTU İÇERİĞİ
    -----------------
    1) Contour +2 kamera
    2) Su geçirmez kap(waterproof case)
    3) 2.5 mm ->3.5mm mikrofon adaptörü
    4)Rotating flat surface mount
    5) Profile Mount
    6) Mini HD cable
    7) 4gb MicroSD hafıza kartı
    8)Batarya
    ayrıca
    1) Suction Cup (normalde ayrı satılmaktadır)
    2) 16gb hafıza kartı

GG Linki
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/contour-2-action-camera-dahili-gps-93319046
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat güncel. 750 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.