Şimdi Ara

Continuum (2012 - 2015) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
7
Favori
20.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final gerçekten güzeldi.Bir çok şeyi öğrenmiş olduk.Umarım dizi devam eder.
  • Aklımda kalan bir soru var

Kegame son bölümde 2012 yılında o binayı patlattı. Ancak kegame bunu yapmasaydı o bina yinede patlatılacakmıydı ? 2077 de o binanın 2012 de havaya uçurulduğu biliniyor bu olay daha önce 2012 de yaşanmıştı. Bu işin geçmişte yaptığı etki sizce tam olarak nedir ? Geçmiş değiştimi yoksa kaçınılmaz olan geçmiş farklı bir şekilde kendinimi tekrarladı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Aklımda kalan bir soru var

Kegame son bölümde 2012 yılında o binayı patlattı. Ancak kegame bunu yapmasaydı o bina yinede patlatılacakmıydı ? 2077 de o binanın 2012 de havaya uçurulduğu biliniyor bu olay daha önce 2012 de yaşanmıştı. Bu işin geçmişte yaptığı etki sizce tam olarak nedir ? Geçmiş değiştimi yoksa kaçınılmaz olan geçmiş farklı bir şekilde kendinimi tekrarladı ?

Zaten işte paradoks dediğimiz şey de tam bu oluyor bence :)

• Dizi 2.sezon onayı aldı.
    2013 senesi içerisinde ekranlara gelecek ve 13 bölümden oluşacak. (İlk sezon 10 bölümdü)

Shaw Media kıdemli başkan yardımcısı Barbara Williams şu ifadeleri kullandı.
    "Böylesine orijinal bir senaryoya, üretken ve verimli izlenme oranlarına sahip bir dizinin ikinci sezonuna yeşil ışık yakmaktan, özel izleyicilerimiz için Kiera'nın zaman içindeki yolculuğunu devam ettireceğimizden dolayı oldukça gururluyuz"

Ayrıca dizinin yayın hakları ABD'de henüz ismi açıklanmayan (muhtemelen SyFy) bir kanal tarafından satın alındı. Önümüzdeki Ocak ayından itibaren ilk iki sezon arka arkaya ekranlara gelmeye başlayacak.
  • Bir haber var mı?http://tvcountdown.com/ burda göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

hemen biten dizilere uyuz oluyorum

ne güzel izliyorduk...inşallah devamı gelir ama gelse bilee taaaa ne zaman....

her neyse final güzel oldu vayyy anasınıı dedimm biterken :(

20 bölüm falan çekseler iyi olur aslında.

Julia, Kagame mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bir haber var mı?http://tvcountdown.com/ burda göremedim.

Aynen . ne zaman başlayacak 2. sezon? haberi olan var mıdır acaba ?
  • yahu insanlar artık unutuyor bu ne şuursuz ara vermek veya onay sürecidir...iyicene suyu çıktı
  • İlk bölümü yeni izledim çok beğendim teknoloji çok iyi
  • 7. bölümden sonra bırakmıştım diziyi. Aklıma takıldı bugün tekrardan. Kalan 3 bölümü de izleyeyim dedim. Keşke o zaman bırakmasaymışım.Harika 3 bölümü izlemek için aylarca beklemişim resmen.

2. Sezonu merakla bekliyorum. 3 hafta kalmış bu arada yeni sezona.
  • 3.bölümü izledimde

Bu grubun başındaki zenci adamın suratı neydi öyle ya zombi gibi ne verdide öyle düzeldi yada nasıl o hale geldi anlamadım.
  • Dizi başladığında ilk bölümü izliyip bırakmıştım geçenlerde tekrar başlıyayım dedim ve 2 günde sezonu bitirdim, sezon finali tahmin edilebilir kurgusuna rağmen başarılıydı birçok soru işareti kaldı akıllarda. Dizi çok iyi değil belki ama kendini izlettirmeyi başarıyor 2. sezonu merakla bekliyorum.

Bu arada 2. sezonda bizim saatimize göre 22 Nisanda başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 9 Nisan 2013; 3:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Dizi başladığında ilk bölümü izliyip bırakmıştım geçenlerde tekrar başlıyayım dedim ve 2 günde sezonu bitirdim, sezon finali tahmin edilebilir kurgusuna rağmen başarılıydı birçok soru işareti kaldı akıllarda. Dizi çok iyi değil belki ama kendini izlettirmeyi başarıyor 2. sezonu merakla bekliyorum.

Bu arada 2. sezonda bizim saatimize göre 22 Nisanda başlıyor.

bilgi için teşekürler
  • 7. bölümü bitirdim bu bölüm dahada bi heyecanlıydı.Teknoloji fena

Öf öf öf öf 8.bölüm fenaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 15 Nisan 2013; 22:42:16 >
  • Başlayacak olan yeni sezondan bir kare:

Continuum (2012 - 2015)
  • Sonunda 10.bölümüde izledim şansa bak tam zamanına denk getirdim yarında 2.sezon başlıyor.Gerçekten çok farklı bir dizi ilginç şeyler var insan acaba mı diyor.
  • Artık ikinci sezon başlıyor.Umarım çıta biraz daha yükselir.Konu olarak benim ilgimi çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Artık ikinci sezon başlıyor.Umarım çıta biraz daha yükselir.Konu olarak benim ilgimi çekiyor.

Konu olarak benimde çok ilgimi çekiyor.Farklı bir atmosfer varYarın izleyeceğiz merakla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Artık ikinci sezon başlıyor.Umarım çıta biraz daha yükselir.Konu olarak benim ilgimi çekiyor.

Konu olarak benimde çok ilgimi çekiyor.Farklı bir atmosfer varYarın izleyeceğiz merakla bekliyorum.

Ben de merakla bekliyorum açıkçası,umarım beklentilerimiz karşılayan bir sezon olur.
  • Sonunda 2x01 gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.