Şimdi Ara

conroe 6700 on vapochıll ls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MB: Asus P5W DH mod yok
    vcore: 1.66V
    bıos 1101
    2c1 gskıll pc6400 cas 4
    PSU tagan 800w

Su an ıcın sadece 1m denedım ama anakart fsb sorunu yada rem bolen sorunundan dolayı sımdılık bu kadar skor alabıldım alet vapo ıle 1.66v yada 1.7 v farketmıyor aynı ısı yapıyor pc mark ve 3dmark skorlarınıda hafta sonu yapmayı dusunuyorum sımdılık sadece 1m

• Tansel sanada board gerekır sımdı..Vapoya göre cok gitmemiş cpu..

3900mhz hava ile 1m alan 6700lerın yanında biraz düşük kalmış..

Bu arada windowsu guncellestır be ya
  • Hayırlı olsun dostum 4.200 mhz güzel ama remler seni yolda bırakmış ben 3.900mhzde 12.907 sn 1 m aldığıma göre bu düşük geldi biraz, sana rem lazım bendeki gibi corsair 8500 lerden al yada performans ayarlarına bak biraz bi elleş işte 11 sn görmen lazım 4.200mhzde
  • hayırlı olsun skorlar çok güzel

bişi merak ettim 800W lık tagan ın modeli warmıydı ?
  • Güzel değerler ama 12 sn biraz düşük geldi
  • skor ıcın ben cok aradım ama bulamadım 6700 ıle alınmıs skorlar ıcınde buraya da upload edebılırsenız karsılastıralım arkadaslar banada dusuk geldı ama bu kadar yanı

tagan ıcın lınk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansel -- 1 Eylül 2006; 12:56:33 >
  • tansel ben havayla 3900 mhz yapıyorum - vapochill ile 4185 biraz düşük degil mi sence de ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alper havayla bened yapıyorum yaw ama dedıgım gıbı cpu ya 1.65 v da versem 1.7 v da versem 4200 de kaldı aynı anakartla daha once 6400 ıle 435 fsb yapmıstım fsb dende olmaz sanırsam ama gıtmedı daha
  • Clockgende pci-e frekansın 82.5 mhz görülüyor. Normal değeri 100mhz olması lazım.Gerçketen mi düşük yoksa program yanlış mı ölçmüş ?
  • valla yanlıs olcuyo onu 100 aslında
  • saaol ;)
  • tansel güzel başlangıç kolay gelsin
  • Hadi bakalım tansel, kas biraz daha. İlk deneme için güzel bir skor ama fsb sınırından dolayı çok daha yukarı gidebileceğini sanmıyorum işlemcinin kapasitesi olsa bile. Bu arada pcmark ve 3dmark testleri de görelim. Nedir böyle sadece süper pi 1m falan olmuyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.