Şimdi Ara

connection timed out:connect Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşimle dün minecraft survival modda oynamak istedik. ben kurduğumda diğer bilgisayarda kurulu oyun görünmüyor o kurduğunda ise ben connection timed out:connect hatası alıyorum.
    internette biraz bakındım ama çözüm bulamadım. port açmayı denedim çözülmedi. frewall ı etkisizleştirdim yine çözülmedi. çözümlerin neredeyse hepsi hamachi ye yönelik ama biz hamachiden oynamıyoruz. lütfen bi el atında birlikte minecraft oynayabilelim

• quote:

Orijinalden alıntı: mstftzr

kardeşimle dün minecraft survival modda oynamak istedik. ben kurduğumda diğer bilgisayarda kurulu oyun görünmüyor o kurduğunda ise ben connection timed out:connect hatası alıyorum.
    internette biraz bakındım ama çözüm bulamadım. port açmayı denedim çözülmedi. frewall ı etkisizleştirdim yine çözülmedi. çözümlerin neredeyse hepsi hamachi ye yönelik ama biz hamachiden oynamıyoruz. lütfen bi el atında birlikte minecraft oynayabilelim

Minecraft yasal mı? Yoksa internetten bedavamı indirdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prckntr -- 4 Ağustos 2013; 19:45:30 >

• internetten indirdim fakat yerel ağda oynarken sorun olmayacağını söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstftzr

internetten indirdim fakat yerel ağda oynarken sorun olmayacağını söylediler

Eğer minecraft'ı yasadışı kullanıyorsanız sadece cracked serverlara girebilirsiniz
  • Cracli versiyonda yerel ağda sorun olmaması lazım, lan sistemi olduğuna emin misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linkmaster

Cracli versiyonda yerel ağda sorun olmaması lazım, lan sistemi olduğuna emin misiniz?

evet laptop yanımda orda esc basıp yerel ağda paylaıyorum burdan bu hatayı veriyor burdan kuruncada laptopda görünmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Loading Character Data 99 Hatası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.