Şimdi Ara

Connected2.me Linkim Bir Türlü ''Tweets'' Listesinde Görünmüyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siteyi kullananlar varsa bilirler tweets listesinde twitter üzerinden link paylaşanların profilleriyle birlikte linkleri çıkıyor.Ama twitter da linkimi o kadar paylaşmama rağmen bir türlü orada gözüktüremedim şu linki ve bu bir seneden fazladır böyle...Çok takılmadım bu olaya ama bir kerede görünsün arkadaş yok çıkmıyor link falan...Bilerek mi çıkartmıyorlar nedir anlamadım ki bir usulü mü var bu işin kafa gitti bende?

Edit::Acaba profillerde takipçi sınırı olabilir mi yani o gözüken profillerin hepsinin en az 500 takipçisi var ben sahte hesap kullanıyorum diye takipçim yok ondan mı kaynaklı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 15 Ağustos 2015; 0:18:19 >

• Allah başka dert vermesin kardeşim
  • Hocam oturduk arkadaşlarla ağlıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up doğru düzgün cevap yazın adamı deli ediyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 15 Ağustos 2015; 0:18:53 >
  • belki sen görmüyorsundur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

belki sen görmüyorsundur?

yok gerçekten görünmüyor.Millet kendi linkinin çıktığını görüyor orda ben göremiyorum çünkü çıkmıyor dolayısıyla sohbet edecek birileri de olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 15 Ağustos 2015; 0:22:22 >
  • bilen yok mu loo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek derdin bu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.