Şimdi Ara

connected2.me hesap engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. connected2.me hesabım engellendi. telden uygulamayı açınca hesabınız engellendi, engellenme sebebi uygunsuz mesajlar uyarısı çıkıyor. Ve uygulamayı silip tekrar yüklesemde aynı uyarı çıkıyor. ayrıca uygunsuz mesajlarda selam naber şeklinde yani. beni blocklamışlar ordan ban yedim. Neyse bunun bi çözümü yok mu ? Mail atsamda geri dönüş olmadı hiç. bi yardım edin ne yapmam lazım. Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Connected2.me Hesap Engelini Kaldırma

Connected2.me hesabınız engellendiyse, engel kaldırma işlemlerini başlatmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Hesabının kilitlenmesinin nedenini belirle: Hesabının neden engellendiğini öğrenmek için Connected2.me destek ekibiyle iletişime geç.
    • Engelin kaldırılabilmesi için gerekli adımları at: Destek ekibi, engel nedenine göre kaldırılması için gerekli adımları bildirecektir. Genellikle bu adımlar arasında kimlik doğrulama, şüpheli etkinlik raporlama veya hesabın ihlal edilen kullanım şartlarını düzeltmesi yer alabilir.
    • Destek ekibine ulaş: Connected2.me destek ekibiyle e-posta, telefon veya canlı sohbet yoluyla iletişime geçebilirsin.
    • Sabırlı ol: Engel kaldırma süreci zaman alabilir. Destek ekibinin incelemesini ve yanıtını beklemen gerekecektir.
    • Hesabını silme: Hesabın uzun süredir engelliyse ve destek ekibiyle iletişime geçmek mümkün değilse, c2 hesap silme işlemini başlatabilirsin.

Hesabının engelini kaldırmak için en iyi yol, Connected2.me destek ekibiyle doğrudan iletişime geçmektir. Engel nedenini belirleyebilirler ve hesabını güvenli bir şekilde geri yüklemek için gerekli adımları sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeş o hesap birdaha açılmaz adamlar telefonun imeisini görüp kilitliyorlar, ben 1 yılda 3 telefon degiştirdim yine açılmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılmıyor :(

• Aciliyor hesap benim de uc ay falan once banlanmisti bi deneyim dedim girildi ayni hesapti ama yine ban yedim dun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.