Şimdi Ara

Connected2.me'de Anonim ismini nasıl değişiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
57.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Connected2.me'de Anonim İsmini Değiştirme

Connected2.me'de anonim olarak yazıyorsan ancak artık adını değiştirmek istiyorsan, bunu kolaylıkla yapabilirsin. İşte adımlar:

• Connected2.me hesabına giriş yap.
    • Sağ üst köşedeki profil resmine tıkla.
    • "Ayarlar" seçeneğini seç.
    • "Hesap Ayarları" sekmesine git.
    • "Anonim" seçeneğinin yanındaki "Düzenle" düğmesine tıkla.
    • Yeni kullanıcı adını gir.
    • Değişiklikleri kaydetmek için "Kaydet" düğmesine tıkla.

Bu adımları izleyerek, Connected2.me'de anonimlikten çıkabilir ve yeni bir kullanıcı adı ile yazmaya başlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok öyle birşey kardeş anon-xxxxxxxxxxx olmak zorundasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sitenin mantığı o zaten shuffledan birini.seçip muhabbet edersen sen anonim oluyorsun çünkü konuşma sen başlattın eğer seni seçip onlar baslatirsa onlar anonim . Kayıt olman lazim shuffledan seni seçmeleri icin

• quote:

Orijinalden alıntı: BaldizBaldans

O sitenin mantığı o zaten shuffledan birini.seçip muhabbet edersen sen anonim oluyorsun çünkü konuşma sen başlattın eğer seni seçip onlar baslatirsa onlar anonim . Kayıt olman lazim shuffledan seni seçmeleri icin

onu zaten biliyorum ama anonim ismide hep aynı kalıyo ben anonim ismini değiştirmek istiyorum. yani anon-xxxxxxxxxxxxx diyo ya ben anon-xxxxxxxxxxxy olsun diyorum mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

yok öyle birşey kardeş anon-xxxxxxxxxxx olmak zorundasın

x'li olan yerdeki karakterleri değiştirmekten bahsediyorum. Onlar hep aynı kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

O sitenin mantığı o zaten shuffledan birini.seçip muhabbet edersen sen anonim oluyorsun çünkü konuşma sen başlattın eğer seni seçip onlar baslatirsa onlar anonim . Kayıt olman lazim shuffledan seni seçmeleri icin

onu zaten biliyorum ama anonim ismide hep aynı kalıyo ben anonim ismini değiştirmek istiyorum. yani anon-xxxxxxxxxxxxx diyo ya ben anon-xxxxxxxxxxxy olsun diyorum mesela.

Modemine res at internet saglayicini değiştir explorersa mozilla mozillaysa Chrome oysa diğeri vs vs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Modemine res at internet saglayicini değiştir explorersa mozilla mozillaysa Chrome oysa diğeri vs vs

Modem res işe yaramadı ama diğeri oldu teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mirc 'te IP gizlemek nasıl olur ?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki kayıt olduktan sonra nick değişetiremiyomuyuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.