Şimdi Ara

connect 110ps motordan aşırı ses geliyor yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam bende caddy de var,inan daha az yakıyor,şöför aynı,yol aynı mazot alınan yerde aynı..... Kim ne derse desin yakıyor bu meret işte. Yol tutuşu,sağlamlığı tabi bir numara....

    Koç yurt dışına iyisini gönderiyor,yurt içine kötüsünü veriyor... Oysa esas parayı yurt içinde kazanıyor. Gelde kızma buna.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • geçenlerde Ümitle Uğur ziyaretime geldiler sağolsunlar....epeyce araçlarımızı inceledik(tabii temizlik konusunda benim araç sınıfta kaldı-hatta belgelendi-)...
    bazı şeyleri test için benim aracımla 3-5 km.yol yaptık..Uğur hayretler içinde kaldı sessizliğinden dolayı.(tabi bende yıkamıyorum sesler meydana çıkmasın diye).
    birde şu meşhur ARAÇ STOP EDİNCE FRENLER TUTMAZ şehir efsanesinin gerçek olmayan "HİKAYE" olduğunu gördük..giderken aracı stop ettim ve defalarca frene bastım.hayret TUTTU FRENLER .
    diyeceğim şu her aracın kendince güzellikleri var..hiçbiri öbüründen ahım-şahım üstün deyil.zaten üstün olsa hemen fiyata yansır..
    kişinin sevdiği araç onu mutlu ediyor,birilerinin onu yermesini de biraz tedirgin karşılıyor..bu insanların doğası gereğidir.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.