Şimdi Ara

Concord Silver Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.concordmobile.com.tr/?urun-457-Concord-Silver-Edition-Hediye-Paketi.html

ATV de izliyordum adam 929 tl lik tableti
    289 tl ye veriyor . Gerçekten indirimdeymiş.

Kendi sitesinde 929 TL.

0216 222 2700 .

300 kişilik kota varrdı doldu 150 kişi daha eklediler.

• paranı fakire ver fakir sevinsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

http://www.concordmobile.com.tr/?urun-457-Concord-Silver-Edition-Hediye-Paketi.html

ATV de izliyordum adam 929 tl lik tableti
    289 tl ye veriyor . Gerçekten indirimdeymiş.

Kendi sitesinde 929 TL.

0216 222 2700 .

300 kişilik kota varrdı doldu 150 kişi daha eklediler.

olabildiğince uzaklaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi ya .s kotuu muymuss.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar soyguncudan beter

• Dlga geciyorum haaa :D

• Evet alanların 3 gün boyunca çığlıklar atarak kullandıkları bir tablet olduğunu duymuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung tablet
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş git o parayı bi ihtiyaç sahibine sadaka olarak ver sonrada Allah'ım bana akıl fikir ihsan eyle diye dua et :)
    Abi adamlar 2 GB ram IPS2 şubu vs vs bu tabletle kıyaslasan adama küfür edilecek tarzda özellikli tabletler MAX 650 TL satıyorlar 512mb ram var 929 TL :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuskafe -- 10 Mart 2013; 15:19:59 >
  • bide varya gülmekten çatlıcam kaç tane konu açıp kapadı bunlar ha:) şikayet çok diye:) rezil eden çok diye:)bi açıolar sallıyıp satıp kapatıolar:9 bi kaç adam koyuyorlar hepside :( er:) çok komik çok begendim kullanşlı cart curt sülalesini bi ağızdan geçiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seaword

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

bide varya gülmekten çatlıcam kaç tane konu açıp kapadı bunlar ha:) şikayet çok diye:) rezil eden çok diye:)bi açıolar sallıyıp satıp kapatıolar:9 bi kaç adam koyuyorlar hepside :( er:) çok komik çok begendim kullanşlı cart curt sülalesini bi ağızdan geçiriyorum

900 TL Mİ concord firmasının yeni satış tekniği olsa gerek baktı 200 tlye satınca ucuz etin yahnisi çabuk çıkar diye almıyo millet bare fiyatı yüksek tutalım (bizi zengin firma sansınlar ) Yada o sitede bir ürün 220 tl diğerleri fiyatları çok yüksek :D herhalde millet baksın bu diğerlerine göre çok ucuz bu iyi maldır desin :D

Ne olursa olsun bunlara kanmayın bize kulak verin :D

CONCORD APPLE GEÇTİ :))))))))))))) ZAAAA GÜLMEKTEN PATLADIM LA

• Andoroittt işletim sistemliydi diilmi bu tablet?
    Yazım telafuzu tuhafınıza gitmesin .., bu işletim sistemini , bu tabletletin tanıtımını yapan Çağrı denen zat o şekilde telafuz ediyordu aklımda öle kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Andoroittt işletim sistemliydi diilmi bu tablet?
    Yazım telafuzu tuhafınıza gitmesin .., bu işletim sistemini , bu tabletletin tanıtımını yapan Çağrı denen zat o şekilde telafuz ediyordu aklımda öle kalmış

Google a neşter programı tablet tuzağı yaz ve çıkan video yu izle

• Arkadaşlar 2012 Eylül ayı içerisinde Concord SmartPad8 tablet aldım; O gayet memnun kullanıyordum, ilk arızalana kadar. Tabletde ki sorun UBB den PC ye bağlanmama, USB den 3G modemle bağlantı kuramama ve şarj sorunu yüzünden, gece boyunca bıraktığınız şarjda mavi ışığı ya fasılalı yanıp sönüyor hoparlarönde çızırtılar geliyor veya hiç şarj olmuyor. İlk servise gidişinde dedim hallolur gönderiyorsunuz firma telefonları meşgul ulaşamıyorsunuz. Tablet geri geldi onarımı bitmiştir diye Tüm bu esnada gönderim, bekle kargo süresi 20 günü buluyor. Tablet geri geldi arıza devam muhtelif telefonlar uzun bekleme sürelerini aştım Tableti geri gönderdim. Eee tabi yine 20 gün tablet yine onarıldı cümleleri arıza yine aynı. Sonra Etkili ve yetkili bir kişi ile görüşmek istediğimi belirttim Dilara Hanım'a bağladılar. Dilara Hanım yenisi ile değiştirme taahhütünde bulundu kargo içerisinde benim dikkatime ilgili notu yazın dedi. Aynen öyle yaptım, Yine bir 20 gün bekleme Benim eski tablet geri geldi şarj olmuyor, USB bağlantısı nafile çalışmıyor. Şaka gibiydi, Ya bu firma yetkililerinin şirket Politikası bu şekilde bezdirme yöntemini benimsemişler, yahut Teknik servis alt yapısı yetersiz, hepsini boş veriyorum Yönetici Dilara Hanım'la görüşmeme istinaten, hala arızalı şarj olmayan, USB tanımayan bir Concord SmartPad8 var elimde, Hepsi bir yana Firma Profilinde mevcut adrese sorunumu mail attım kimse geri dönüş yapmadı. Telefonlarına ulaşılmıyor. Siz siz olun bir daha düşünün, Ben şu an yeni bir tablet Turkcell MaxiIQ aldım, Firmayı, Yetkililerini, Teknik Servisini de Allah'a havale ettim. Tablet 5.ci kez sevise gitti şu an, bir de ekabir Teknik servis Yetkilisi var Mustafa Bey adı, ithamda bulunuyor vatandaş ben yalancı bir insanmışım amacım tableti yenisi ile değiştirmekmiş, tabletiniz sağlam bir daha göndermeyin dedi. Tüm arkadaşların bilgilerine; Saygılarımla ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYELİM, eğer Allah korkusu var ise.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.