Bildirim
concerta uykumu getiriyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
O ilac uzun vadede mallastirir. Sende hemen etki yaptiysa demekki... Tecrubeyle sabit degil, ancak ilac sektorune yakin olan bir abimden biliyorum. Addrall vb. Ilaclar beyini oper.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gitαrist
O ilac uzun vadede mallastirir. Sende hemen etki yaptiysa demekki... Tecrubeyle sabit degil, ancak ilac sektorune yakin olan bir abimden biliyorum. Addrall vb. Ilaclar beyini oper.
Beyini oper derken? Yazdan once 36 kullaniyodum butun yaz bisi kullanmadim simdi 54 basladim yani sasiriyorum neden beni halsiz yapiyor? Uykuya dalamiyorum ancak vucudum uyku moduna geciyor resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: homosapien
quote:
Orijinalden alıntı: Gitαrist
Beyini oper derken? Yazdan once 36 kullaniyodum butun yaz bisi kullanmadim simdi 54 basladim yani sasiriyorum neden beni halsiz yapiyor? Uykuya dalamiyorum ancak vucudum uyku moduna geciyor resmen
Beyni oper derken, beyin bunsuz yapamayacagina karar verir ve belli bir noktadan sonra bu ilac bile seni toparlamamaya baslar. Her zaman daha yuksek miktar ister. Hareketli ve enerjik olmak icin spor yapmalisin. Bu tarz ilaclar seni icten ice kemirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X