Şimdi Ara

concerta uykumu getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar concerta 54 mg kullaniyorum ilk 3-4 saat iyi ise yariyor sonraki saatlerdre uykum geliyor yorgun hissediyorum

Noluyo anlamiyorum concertanin beni enerji manyagi yapmasi gerekirken durum bu varmi bisi bilen bunun hakkinda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O ilac uzun vadede mallastirir. Sende hemen etki yaptiysa demekki... Tecrubeyle sabit degil, ancak ilac sektorune yakin olan bir abimden biliyorum. Addrall vb. Ilaclar beyini oper.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

O ilac uzun vadede mallastirir. Sende hemen etki yaptiysa demekki... Tecrubeyle sabit degil, ancak ilac sektorune yakin olan bir abimden biliyorum. Addrall vb. Ilaclar beyini oper.

Beyini oper derken? Yazdan once 36 kullaniyodum butun yaz bisi kullanmadim simdi 54 basladim yani sasiriyorum neden beni halsiz yapiyor? Uykuya dalamiyorum ancak vucudum uyku moduna geciyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: homosapien

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

O ilac uzun vadede mallastirir. Sende hemen etki yaptiysa demekki... Tecrubeyle sabit degil, ancak ilac sektorune yakin olan bir abimden biliyorum. Addrall vb. Ilaclar beyini oper.

Beyini oper derken? Yazdan once 36 kullaniyodum butun yaz bisi kullanmadim simdi 54 basladim yani sasiriyorum neden beni halsiz yapiyor? Uykuya dalamiyorum ancak vucudum uyku moduna geciyor resmen

Beyni oper derken, beyin bunsuz yapamayacagina karar verir ve belli bir noktadan sonra bu ilac bile seni toparlamamaya baslar. Her zaman daha yuksek miktar ister. Hareketli ve enerjik olmak icin spor yapmalisin. Bu tarz ilaclar seni icten ice kemirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Concerta mı Ritalin mi ?
    4 yıl önce açıldı
    bugün concerta içmedi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.