Şimdi Ara

Concerta İle İlgili Lütfen Herkes Baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bu sene Concerta yı kullanıp kullanmamak konusunda arada kaldım kullanırsam derslerim için çok iyi olucak ama kullandığım sıra Kaslarımdan kaybetme ihtimalim var üni dönemindede profesyonel vücut geliştirme düşünüyorum Yani kafamda bazı soru işaretleri var bana ne kadar zararı dokunur diye. Bana bu ilacın etkilerini 1 e 1 anlatıcak 1 Doktor lazım Bildiğiniz bir doktor varsa ona ulaşıp bir kaç soru sormam gerekiyor.Birde hangi branşta çalışan Doktora sormam gerekiyor bu soruları. yardımcı olursanız sevinirim

• Güncel
  • Sadece sınav günü kullanın zaten uzun süre kullanınca 1 ay gibi etkisi çok azalıyor çok fark etmiyor. Sınavdan önce prova yapmayıda unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panpa sen bu ilacın ne içiçn kullanıldığını bilmiyorsun heralde 1 gün ile hiç bir halt yapılmaz ben bu ilaç olmadan ders çalışamıyorum sorun o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Stark

Panpa sen bu ilacın ne içiçn kullanıldığını bilmiyorsun heralde 1 gün ile hiç bir halt yapılmaz ben bu ilaç olmadan ders çalışamıyorum sorun o

Biliyorum bende kullandım diyorumki 1 ay kullan etkisi geçiyor ilaç Bağışıklık yapıyor o zamanda dozunu artırıyorlar sonra en yüksek doza geliyor yine etkisi geçiyor.

• Hocam mulaka kullan. Ben ufak yaşta kullandım ilkokul için baya etkisini gördüm. İştahsızlık uykusuzluk gibi yanları oldu ama keşke şimdide olsa onada razıyım diyorum. Okuldan geliyorum uyumadan yapamıyorum. Uyudum diyelim derse oturucum unutuyorum. Dikkatimi veremiyorum. Boşver kası falan ne işins yarıyacak?

Ben kullandığımda şunları gördüm

+ları
    Ders çalışıkırken odaklanma
    Dikkat eksikliğinin kaybolması
    Dersi daha iyi anlama

-leri
    Uykusuzluk
    İştahsızlık

Hatırladığım kadarıyka böyleydi. Ama doktora git öyle al. Tek başına kullanma. Hangi doktor ise psikiyatri olacak. Yada psikologtu emin değilim.

• DEHB yoksa ise yaramaz.Tasikardi yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten var çok etkiliyor hatta beni bu senede sınava gircem kullanırsam çok iyi olucakta bu ilaç benim vücudumu ne kadar olumsuz etkiliycek onu merak ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.