Şimdi Ara

Computex ve GT72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Computex 2015'de tanıtılan GT72 serisi, iki yeni gelişme ile geliyor. Tobii Eye-Tracking ve NVIDIA G-Sync.

    Tobii ile ortaklığımız henüz prototip aşamasında ve nihai ürünün sonuçlanmadı. Tobii teknolojisi sayesinde; oyun esnasında göz hareketlerinizle kontrol sağlayabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi için bu linke göz atabilirsiniz:

    https://www.laptopmag.com/articles/msi-gt72-with-tobii

    Buna ek olarak NVIDIA, mobil platformda G-Sync'i başlattı. Biz de yeni GT72 serisine bu teknoloji ekledik. Oyun sırasında "yırtılma efektini" yok eden G-Sync teknolojisi, daha net bir görüntü sağlıyor.

    Tobii teknolojisi ve GT72, Laptopmag tarafından "Computex 2015 En İyi Dizüstü Bilgisayar" ödülünü aldı:

    https://www.laptopmag.com/articles En iyi Computex-2015

     Computex ve GT72







  • MSI Türkiye kullanıcısına yanıt
    hocam GT72 serisi iyi güzel de bir kaç eksiği var, birinci eksiği 1080p ekrana sahip olması, msi diğer ürünlerin de 4k monitörlü laptoplar da mevcut, bunun gibi bir canavar 4k monitöre sahip olmalıydı, ikinci eksiği ise dokunmatik ekran, kesinlikle dokunmatik ekrana sahip olmalı, ne de olsa win 8 den itibaren dokunmatik kullanımı rahatlaştı ve bir çok win. oyunu dokunmatikleşti, üçüncü eksik ise; eğer dokunmatiği olsaydı kesinlikle monitöre bir de çıkarılabilme özelliği getirilmeliydi, tabi laptopun bu harika dizaynı bozulmayacak şekilde yapılmalı. dördüncü olarak ise, parmak izi okuyucusu olmalı bana kalırsa. beşinci olarak ise Thunderbolt ya da Firewire kesinlikle eklenmeli. Eğer ben canavar gibi son teknoloji bir laptoptop yapsaydım, son teknoloji diğer özellikleride bu şekilde eklerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.