Şimdi Ara

Computer Science En İyi Üniversiteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversiteye bu sene yerleştim. Bilgisayar mühendisliği okuyacağım fakat düz bir mühendis olmak istemiyorum. Yabancı bir site dünyadaki bütün üniversiteleri sıralamış ve ben de kendi alanıma baktığımda amerikadan isviçreden vs. bir sürü üniversite buldum. Lisans eğitimimi Türkiyede sürdüreceğim fakat ben bu üniversitelerde yüksek lisans yapmak istersem aradıkları şartlar nedir daha yolun başındayken bunları bilmek istiyorum. Çevremde yol gösterici pek insan bulamadım, yardımcı olursanız çok sevineceğim.
    Bu da Link:http://www.topuniversities.com/university-rankings/university-subject-rankings/2016/computer-science-information-systems#sorting=rank+region=+country=+faculty=+stars=false+search=

• up.

Orijinalden alıntı: hekatesredum

Hocam Yüksek Lisans için M.I.T. veya Stanford da mühendislik...İnsana katkılarını düşünemiyorum bile.Hele ki Stanford un konum açısından Palo Alto da olması mükemmel bir şey

hocam ben de öyle düşünüyorum da burssuz okumam imkanım yok. Okulumuzda M.I.T'den ETH Zürichten hocalar var bunun bi faydası olur mu ? Stanford, M.I.T gibi okullarda oradaki şirketlerden burs alıp veya doktoraya kabul alıp masterdan sonra devam etmemek için üniversite hayatımı nasıl geçirmem gerekiyor ?
    Okulunda ki M.I.T. ve ETH Zürich ten olan hocaların sana referans olurlarsa ve de diploma notun 3,90 ın üzerinde olursa.Neden olmasın tam burslu olarak kabul edilme olasılığı yükselir.Ayrıca bu saydığımız okullar olmasa bile Dünya çapında ilk 10 daki diğer ünilerden kabul alabilirsin. Şans var.Fakat bir de şu var bunlar alım yaparken sosyal faaliyetlerinede bakıyorlar.Ünide Projelere yarışmalar katılabilirsin.Bu da kabul edilmen de seni daha önplana atar.

Not:Bunlar tamamen kendi araştırmam sonucu edindiğim bilgiler.

Orijinalden alıntı: hekatesredum

Okulunda ki M.I.T. ve ETH Zürich ten olan hocaların sana referans olurlarsa ve de diploma notun 3,90 ın üzerinde olursa.Neden olmasın tam burslu olarak kabul edilme olasılığı yükselir.Ayrıca bu saydığımız okullar olmasa bile Dünya çapında ilk 10 daki diğer ünilerden kabul alabilirsin. Şans var.Fakat bir de şu var bunlar alım yaparken sosyal faaliyetlerinede bakıyorlar.Ünide Projelere yarışmalar katılabilirsin.Bu da kabul edilmen de seni daha önplana atar.

Not:Bunlar tamamen kendi araştırmam sonucu edindiğim bilgiler.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, çabalayacağız artık umarım olur

• Delabellas kullanıcısına yanıt
    Rica ederim umarım olur. :)
    Kendisi pek de iyi olmayan bir universiteden m.i.t.ye gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne bakhtin gülüm?
    - Mikhail Mikhailovich Bakhtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Konudisinda shadowshooterin konusu vardi.

UCLA diye biliyorum ama?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp..

quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Konudisinda shadowshooterin konusu vardi.

UCLA diye biliyorum ama?

Yanlis hatirlamisim demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne bakhtin gülüm?
    - Mikhail Mikhailovich Bakhtin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.