Şimdi Ara

Component Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanımhaber ailesi. Sorunum şöyle. Sistem resimleri paylaştım. Sizden oval kolon önerisi istiyorum. Mid takımı basslara göre biraz sönük kalıyor oval ile tamamlamak istiyorum mid önerilerinizi de söyleyebilirsiniz. Oda yetmezse aynı amfiden alıp pandizota dört oval koymayı düşünüyorum bütçe her takım için max.400 tl olabilir. Hani net sesi almak istiyorum. Tizz çoğunluklu olsun istiyorum. . Jl audio sq bi marka olduğu için bass la beraber net sesi yakalamak istiyorum. Yardımcı olan olmayan ailemize teşekkürler.

Component Önerisi

Component Önerisi

Component Önerisi

Component Önerisi

Component Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunsaglam -- 7 Ekim 2012; 18:15:00 >

• cevap vercek kimse yok mu ?

Orijinalden alıntı: coskunsaglam

kimse yok mu ya up up

jbl gto938 ü inlecelemeni tavsiye ederim jbl bu işlerde işini iyi yapıyor diye düşünüyorum ve araştırmanı tavsiye ediyorum hocam. kendim kullanmadım ama kullanan yakınlarım oldu hiç kimseden kötü yorum duymadım iyi bir anfi ile beslersen çok memnun edecektir.

Orijinalden alıntı: dan__

quote:

Orijinalden alıntı: coskunsaglam

kimse yok mu ya up up

jbl gto938 ü inlecelemeni tavsiye ederim jbl bu işlerde işini iyi yapıyor diye düşünüyorum ve araştırmanı tavsiye ediyorum hocam. kendim kullanmadım ama kullanan yakınlarım oldu hiç kimseden kötü yorum duymadım iyi bir anfi ile beslersen çok memnun edecektir.

hocam amfi hai resimdeki ses amfisi. infitity önerdiler bide tizleri baskın sevdiğim için kenwoodu önerdiler. bu amfi hangi mitleri kaldırabilir net iyi ses istiyorum çok sesten öte. fiyat 500e kadar çıkabilirim bi takım için
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.