Şimdi Ara

COMPEQ CAPACITIVE mi yoksa COMPEQ SUPER SLIM mi hangisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendim geldim aklıma arkadaşım iki ay önce sürekli böyle cin malı telefon araştıryordum o mu olsun bu mu olsun en sonunda sözde en iyi diye tabir edilen trident wt3 ü aldım.almaz olaydım .bi kere telefon sözde dokunmatik ama algılaması için camı kırman gerek nerdeyse.
    internete desen zaten bir iki kere girdim bıraktım.bağlantı büyük dert.siteleri acmıyor.
    öyle reklamlarda uygulamalar falan gösteriliyor ama palavra.tam bi dert.git 3310 al bi ton paran cebinde kalır.hemde telefonumn var dersin kafayı yemezsin.
    not:benide uyarmışlardı elleme cin malını diye.hiç dinlemedim çünkü aklım cok yatmıştı bu telefonlara.umarım sende öyle değilsindir
  • hocam sen trident adına konuş. Ben araştırdım trident çok şikayet vardı aklıma bile getirmedim. ben çok memnunum biri dokunmatik algılaması mı dedi. Compeq capacitive ya da multitouch ı ya da pinphone u görmemiş olmalısın. Ben reklam yapmıyorum satıcı değilim. 3 ay araştırdım. Çin malı diye hepsini aynı kefeye de koyamayız. Elektrik-elektronik mühendisiyim ve Çin malı konusuna o kadar uzak bakmıyorum. Araştırdım herkes memnun telefondan ben de aldım ben de memnunum. Özelliklerini anlatayım. Dokunmatik algılaması çok iyi. Senin aldığın trident rezistif dokunmatik ekrana sahiptir ve algılama şekli farklıdır. Benim aldığım compeq multitouch, compeq capacitive, pinphone i835 ve i836 capacitive multitouch ekrana sahiptir ve sadece parmak etine duyarlı bir dokunmatik ekranı vardır. Orjinal i-phone da olduğu gibi. Yani öyle algılama konusunda bi sorun yaşamazsın bu bir. İkincisi wirelessla internete girdim denedim. Msn facebook banka siteleri hepsini açtı. Ayrıca ekran yan çevrilince siteler tam ekran oluyor. Artı iki parmağın hareketiyle ekrana yazıları zoomlayıp sitenin görüntüsünü büyütüyorsun. Bulabildiğim tek bi eksi yön var. Telefon bildiğimiz gibi java tabanlı bunda sorun yok. Fakat kendi yüklediğimiz java programları ana menüye atma şansımız yok. Yani java klasöründen kullanıyoruz. Ben işimi görecek çok da güzel programlar yükledim. Paint uygulaması var mesela tam dokunmatik parmağınla resim çiziyosun. Word dosyalarını açan program yükledim çalışıyor. Excel dosyası açan ve oluşturan program yükledim çalışıyor. Text belgelerini okuyor. Pdf açan program yükledim açıyor. Şarjı çok uğraşırsam 2 gün gidiyor. Yoksa 3 günü rahat bitiriyor. Çift hatlı bendeki pinphone i836 modeli yani compeq in multitouch diye sattığı tel. Capacitive de bunun tek hatlısı. Tasarım olarak i-phone a daha çok benzeyeni. Ayrıca en ufak sorun yaşadığımda şirketi derdimi anlatıyorum yardımcı oluyorlar. İki yıl garantili faturalı imei kayıtlı bol özelllikli bu ürünü 349 tl ye aldım. Fazlasıyla işimi görüyor. Deneyip de çalıştıramadğım özelliği olmadı. Kişiye özel arayan resmi atama, zil sesi atama, güzel çözünürlükte video izleme, mp3 listesi oluşturma. Telefonu sallayınca şarkıyı değiştiriyor. Mesajlarda, hesap makinasında, videolarda telefonu yan çevirince görüntü tam ekran oluyor. Mesaj yazmak çok kolay. Harf algısı çok hızlı. İ-phone la mesaj yazma konusunda yarışanlar var. Bi de youtube dan yada internetten telefonla video izleme beklentisine girmeyin. Bunun için flash destekli olması gerekiyor telefonun bu telefonlarda flash desteği yoktur. Başka sorunuz varsa sorun yardımcı olayım. Piyasada pinphone i835 diye satılan model compeq capacitive dir. O şekilde araştırma yapabilirsin. bu arada pinphone 4 alayım deme. Pinphone 4 diye bi model çıkmadı henüz. Türkiyede başka modelleri pinphone lar tutuldu diye bu isimle satmaya çalışıyorlar. Pinphone 3gs 32gb yada pinphone i835 yazan telefondur senin araştıracağın. Piyasada 270 tl ye kadar bulursun ama bana sorarsan 80 tl ye daha kıy compeqden garantili al. Gönül rahatlığıyla kullan. Piyasa sahtekar dolu. Ölü pikselli, arızalı telleri satmaya çalışanlar var dikkat.

• teşekkürler dostum ellerine sağlık saol alacam bundan kafaya koydum
  • yeni yazılım güncellemesi de gelmiş ellerine yeni güncellemeyle beraber yollarlar sana hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Arkadaşlar merhaba...
    bugün detaylı bir araştırma yaptım bu compect olayı kafama yattı gibi yalnız hala tam detaylı olarak kullancı tavsiyeleri yok tabii şikayetleride yok..
    en iyisi hangisi slim mi yoksa capacitive mi? birde navigasyon kullanamama gibi bir problem yaşanıyormuş duyduğuma göre navigasyon kullanan oldu mu hiç??
  • hocam ben de compeq multitouch var. Capacitive in çift hatlısıdır. Soruların varsa cevaplarım. 3 hafta oldu kullanıyorum. Navigasyon bu telefonlarda yok. Olay sadece bi yanlış anlaşılmadan ibaret. Google maps yüklü telefonda. Wireless la ya da sim kartınla gprs ten internete girip google maps ten adres tarifi harita gibi olaylar için kullanabilirsin. slim kötü telefon değildir. Fakat capacitive le mukayese edilemez. Ekranı parmak etine duyarlı i-phone dokunmatiğidir. Capacitive denilen telefon dünya piyasasında ki adı pinphone i835 dir. Bende ki de pinphone i836. Farklarını anlatayım sana. Öncelikle capacitive modeli i-phone a en çok benzeyen telefondur.Görünüm olarak ayırt etmek kolay değildir. Hatta Türkiye ye ilk geldiği dönem de alıp telefonculara i-phone a alışamadım diye ikinci ele satanlar olduğunu duydum. O kadar yani. Farklar tabi ki var. Dokunmatik gayet güzel. kullandığında dokunmatikten şikayet etmezsin. Capacitive de işletim sistemi yoktur. I-phone da mac os işletim sistemi vardır. Capacitive e java tabanlı programları yükleyebilir ve kullanabilirsin. Jar ve jad uzantılı programları çalıştırır. Telefonda hareket sensörü vardır. yan çevirdiğinde mesajlarda kolay yazabilirsin. Film izlerken, hesap makinesinde, internet sayfalarında da aynı şekilde. Capacitive i-phone gibi sim kart girişi telefonun dışındadır. Arka kapak açılmaz. Bende ki multitouch ise çift hatlı ve arka kapak açılabiliyor. Kameraları 2 megapixel. Capacitive tek kamera, multitouch çift kameradır. Başka sorun olursa sor. Şu anda ikisi de var ellerinde. Multitouch kalmamıştı dün gelmiş. Sonuç olarak ben memnunum. Telefon süper. Geçen bi telefoncuya gösterdim. İki kere bu orjinal mi diye sordu. Bu kadar iyisini görmedim dedi. Dokunmatiği filan çok hassas anlayacağın. Ama navigasyon için alacaksan alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: veemre

hocam ben de compeq multitouch var. Capacitive in çift hatlısıdır. Soruların varsa cevaplarım. 3 hafta oldu kullanıyorum. Navigasyon bu telefonlarda yok. Olay sadece bi yanlış anlaşılmadan ibaret. Google maps yüklü telefonda. Wireless la ya da sim kartınla gprs ten internete girip google maps ten adres tarifi harita gibi olaylar için kullanabilirsin. slim kötü telefon değildir. Fakat capacitive le mukayese edilemez. Ekranı parmak etine duyarlı i-phone dokunmatiğidir. Capacitive denilen telefon dünya piyasasında ki adı pinphone i835 dir. Bende ki de pinphone i836. Farklarını anlatayım sana. Öncelikle capacitive modeli i-phone a en çok benzeyen telefondur.Görünüm olarak ayırt etmek kolay değildir. Hatta Türkiye ye ilk geldiği dönem de alıp telefonculara i-phone a alışamadım diye ikinci ele satanlar olduğunu duydum. O kadar yani. Farklar tabi ki var. Dokunmatik gayet güzel. kullandığında dokunmatikten şikayet etmezsin. Capacitive de işletim sistemi yoktur. I-phone da mac os işletim sistemi vardır. Capacitive e java tabanlı programları yükleyebilir ve kullanabilirsin. Jar ve jad uzantılı programları çalıştırır. Telefonda hareket sensörü vardır. yan çevirdiğinde mesajlarda kolay yazabilirsin. Film izlerken, hesap makinesinde, internet sayfalarında da aynı şekilde. Capacitive i-phone gibi sim kart girişi telefonun dışındadır. Arka kapak açılmaz. Bende ki multitouch ise çift hatlı ve arka kapak açılabiliyor. Kameraları 2 megapixel. Capacitive tek kamera, multitouch çift kameradır. Başka sorun olursa sor. Şu anda ikisi de var ellerinde. Multitouch kalmamıştı dün gelmiş. Sonuç olarak ben memnunum. Telefon süper. Geçen bi telefoncuya gösterdim. İki kere bu orjinal mi diye sordu. Bu kadar iyisini görmedim dedi. Dokunmatiği filan çok hassas anlayacağın. Ama navigasyon için alacaksan alma.

hocam şu slim ile slim 4g baya kafama yattı ben tv ve çift hat düşünüyorum birde kalem veya tırnak algılayan bir dokunmatikte yeterlidir sonuçta ve youtubedan video izleniyormuş konuştuğumda öyle dediler şarjıda iki gün gidiyormuş ki benim içinde yeterlidir bakalım bayramdan sonra veya bu cumartesi gidip inceleyeceğim.sen ne dersin hocam.

• çift hat düşünüyorsan multitouch al derdim. Ama tv de istiyorsan iki modeli de düşünebilirsin. Yalnız mesaj yazmakta zorlanabilirsin hocam. Capacitive ve multitouch da mesajlarda klavye telefonu yan yatırdığında yan dönüyor kullanımı çok rahat oluyor. Slim ya da slim 4g ikisini de alabilirsin. Zaten inan ki firma müşteri memnuniyetine çok önem veriyor. Ne sorunum olsa çözdüler. Hiç sorun yaşatmıyorlar. Garanti konusunda korkun olmasın. Nokia, samsung filan alsam bu kadar ilgilenmezlerdi. O kadar diyim yani. Youtubedan video olayı capacitive ve multitouch da yok. Benim için çok da önemli bi durum değil açıkçası. Telefonun interneti bile çok kullanma ihtiyacı duymuyorum sürekli bilgisayar başında olduğum için. Ama videoları indirerek izleyebiliyorsun. Flash desteği olan bir tarayıcı olursa belki diğer modellerde açabilir tam bilemiyorum. Gidip incele derim hocam pişman olmazsın

• Buna 400 tl vericeğine orjinal 2. el iphone 2G almanı tavsiye ederim olmadı 500 tl ver 3G al daha mantıklı.
  • quote:

çift hat düşünüyorsan multitouch al derdim. Ama tv de istiyorsan iki modeli de düşünebilirsin. Yalnız mesaj yazmakta zorlanabilirsin hocam. Capacitive ve multitouch da mesajlarda klavye telefonu yan yatırdığında yan dönüyor kullanımı çok rahat oluyor. Slim ya da slim 4g ikisini de alabilirsin. Zaten inan ki firma müşteri memnuniyetine çok önem veriyor. Ne sorunum olsa çözdüler. Hiç sorun yaşatmıyorlar. Garanti konusunda korkun olmasın. Nokia, samsung filan alsam bu kadar ilgilenmezlerdi. O kadar diyim yani. Youtubedan video olayı capacitive ve multitouch da yok. Benim için çok da önemli bi durum değil açıkçası. Telefonun interneti bile çok kullanma ihtiyacı duymuyorum sürekli bilgisayar başında olduğum için. Ama videoları indirerek izleyebiliyorsun. Flash desteği olan bir tarayıcı olursa belki diğer modellerde açabilir tam bilemiyorum. Gidip incele derim hocam pişman olmazsın

haklısın hocam ama slim 4gde sensör var yazıyordu ama çokta önemli değil.müşteri memnuniyetlerinide iyi biliyorum gerçekten ne soruyorsam sorim cevap veriyorlar.sırf parmak eti algılayan bir telefon kullanamam terlik kadar elim var çok zorluk çekerim kalem yardımıyla daha rahat kullanırım yardımın için teşekürler youtubedan video izleme dediğin gibi flash destekli bir tarayıcı gerekiyormuş zaten bold diye bildiğim bir tarayıcı var o sorun değil slim ile 4g arasına sadece görünüm farkı varmış kamerada iyimiş tam 2 megapixsel 1600x1200 çözünürlükteymiş.ayrıyetten nejat hocam slim 249 slim 4g 299 lira

• http://sanalpazar.tk/urun_goster.asp?kimlik=336 şimdi iyicene kafam karıştı bunu buldum bada işletim sistemiyle app store var çok güzel arayıp bilgi alıcam.
  • bunların telefonlarını bilen var mı sitesinde yazmıyo
  • up
  • kalemle kullanacaksan sorun olmaz hocam. Dediğin gibi fark olarak görünümleri var. Yalnız görüntü olarak slim 4g i-phone 4 e benzerlik yönünden baya yakınmış. İkinci el i-phone 500 lira ver diyen arkadaşım 2 yıl garantili sıfır ürünü 250-300 tl ya almak varken niye ikinci el telefon alalım. Ayrıca i-phone u ikinci el alıp bi arızayla karşılaştığında başına gelecek masraftan haberdar mısın? Dokunmatiği ve lcd ekranı arızalı bi i-phone u tamir etmek için 600 tl istediklerini biliyor musun? Sen istediğin modeli seç al hocam. 2 yıl garantili rahat rahat kullan. Sonra mı diyelim ki bozuldu dokunmatik 20 tl, lcd ekran kırılsın 50 tl, arka kapak 20 tl. Bütün bunları göz önünde bulundurarak hala ikinci el i-phone al, yok çin mallarından uzak dur diyen arkadaşlara anlam veremiyorum. Yok radyasyon değeri yüksekmiş. Alacağın telefonların sar değerleri 0,72 dir ki bu yüksek bi değer değildir. Üstelik de çift hatlı bir telefon için. Daha önce iki sim kartım olduğundan çift telefon taşıyordum. İkisi de samsung du ve toplam sar değerleri 1,6 yapıyordu. buna ne diyeceksiniz?

• diğer telefonu yabancı sitelerde görmüştüm ama özellikleri doğru mudur bilmiyorum. Henüz kullanan birini görmedim.
  • emre hocam sağolun yardımınız için haklısınız 600 liraya gidicem ikinci el telefon alıcamne garantisi var ne bişey nasıl kullanılığını bilmiyorum kesin kararım ya compeq slim compeq slim 4g veya biraz arştırıp airphone jailbreak yabancı sitelerdede baktım mükemmel gerçekten bada os işletim sistemi kullanılmş.1-2 hafta bekliycem olmadı 1 ay beklerim biraz araştırıcam bakalım büyük ihtimalle 3ünden birini alıcam bu arada benim kullandığım telefon tigra gibi hemde en kalitesiz ürünlerden biri fakat 1.5 senedir kullanıyorum
  • hocam adamlar kafaya takmış bi kere çinliler ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Ama aslında kullandıkları bütün mallar da çin malları bunu göz ardı ediyorlar. Beğendiğini al. Zaten forumlarda jail break le ilgili yazılar okumuştum. Telefon güzel fakat benim kafamı karıştıran güven sorunu. Piyasa da reklamını başka telefon yapıp başka telefonlar yollayanlar var. Bu da bi yana adamlar çinde ki ölü pixelli telefonları ucuza alıp burda okutuyorlar. Garanti olmayınca da başına bela almış oluyorsun. Yaşayan çok insan gördüm forumlarda. yoksa tabi ki jail break özellik olarak bakıldığında bir numara. Ben yaşadığım olayı anlatayım sana. Compeq den multitouch alacaktım. Sipariş verirken kalmadı dediler. Sonra ki gün tekrar sordum ne zaman gelir diye. Bayimizin birine ayırdığımız bir sipariş vardı almaktan vazgeçti bunu satabiliriz dediler aldım. Geldi telefon süper ama hatları taktım sadece acil diyor. Görmedi hatları. Hat ismi eklediğimiz bölüme girdim yalnız avea var diğer hatları ekleyemiyorsun. Onlar da duruma şaşırdılar. Geri yolladım yazılım attılar düzelmedi. Fabrika hatası. Paramı iade etmek istediler. Ben dedim yok ben bu telefondan istiyorum. O zaman size telefonunuzu getirtene kadar geçici bi telefon yollayalım dediler istemedim. Neyse çinden 20 gün sonra yenisi geldi yolladılar. Beklettikleri içinde özür olarak hakiki deri bi kılıf hediye ettiler fazladan. Yani diyeceğim güvenilirlik ve garanti belgenin olması çok önemli. Yoksa piyasadan alsam aynı sorunu yaşasam. Ben sağlam yolladım der elimde patlardı telefon. O yüzden imkanın olur gider inceleyebilirsen jail breaki incele sorun yoksa al. Yok sorunluysa da compeq den şaşma derim :D

• quote:

hocam adamlar kafaya takmış bi kere çinliler ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Ama aslında kullandıkları bütün mallar da çin malları bunu göz ardı ediyorlar. Beğendiğini al. Zaten forumlarda jail break le ilgili yazılar okumuştum. Telefon güzel fakat benim kafamı karıştıran güven sorunu. Piyasa da reklamını başka telefon yapıp başka telefonlar yollayanlar var. Bu da bi yana adamlar çinde ki ölü pixelli telefonları ucuza alıp burda okutuyorlar. Garanti olmayınca da başına bela almış oluyorsun. Yaşayan çok insan gördüm forumlarda. yoksa tabi ki jail break özellik olarak bakıldığında bir numara. Ben yaşadığım olayı anlatayım sana. Compeq den multitouch alacaktım. Sipariş verirken kalmadı dediler. Sonra ki gün tekrar sordum ne zaman gelir diye. Bayimizin birine ayırdığımız bir sipariş vardı almaktan vazgeçti bunu satabiliriz dediler aldım. Geldi telefon süper ama hatları taktım sadece acil diyor. Görmedi hatları. Hat ismi eklediğimiz bölüme girdim yalnız avea var diğer hatları ekleyemiyorsun. Onlar da duruma şaşırdılar. Geri yolladım yazılım attılar düzelmedi. Fabrika hatası. Paramı iade etmek istediler. Ben dedim yok ben bu telefondan istiyorum. O zaman size telefonunuzu getirtene kadar geçici bi telefon yollayalım dediler istemedim. Neyse çinden 20 gün sonra yenisi geldi yolladılar. Beklettikleri içinde özür olarak hakiki deri bi kılıf hediye ettiler fazladan. Yani diyeceğim güvenilirlik ve garanti belgenin olması çok önemli. Yoksa piyasadan alsam aynı sorunu yaşasam. Ben sağlam yolladım der elimde patlardı telefon. O yüzden imkanın olur gider inceleyebilirsen jail breaki incele sorun yoksa al. Yok sorunluysa da compeq den şaşma derim :D

haklısın hocam evimizde herşey çin malı bunu kabul etmezler veya işte çinde üretiliyor ama marka diyorlar peki tamam bunda anlaştık yani yeni zelanda malıda olsa sonuçta nokia diyip alırlar yani birinci öncelikleri güvenilir marka tamam ama nokia nasıl tanındıda güvenildi sadece bunu sormak isterim çıkar çıkmaz meşhur bir marka mı oldu bence hayır herşey zamanla yavaş yavaş oldu hatalı üründe çıkardılar ama sonuçta denediler ve başardılar.demek ki herşeye direk faal gözüyle yaklşmayı bırakıp yenilikçi gözlüğümüzü takmalıyız ancak böyle bir marka doğar ve rekabet artar yani demem şu ki compeq senelerini geçirmiş bir marka değil yani yavaş yavaş gelişiyor tıpkı nokia gibi bence artık eşit bir yaklşımla bu markalara yklaşımda bulunalım ancak böyle bir yerlere gelebilirler şunu kimse unutmasın compeqteki müşteri memnuniyeti şuan kimsede yok iddia ediyorum bu bir ikinciside dünya 4-5 markadan ibaret değildir bunu kimse unutmasın çinli isterse papau yeni gine malı olsun inanıyorum ki ilerde dediğiniz markaların hiçbiri olmayacak sadece biraz sabır ve şans

• nejat arkadaşıma
    tanımadığın insanlarla alaycı konuşuyorsun üslubuna dikkat etikincisi kafan pek fazla çalışmıyor sanırım çünkü herkesin senin gibi maddi durumu iyi değil ve ne yazmak istedimi anladında işine gelmiyor.tabiiki 400 liralık telefonla 1.5 milyarlık telefon arasında fark olucak o kadar yazdım doğru düzgün bir bunumu anladın birde neden kızıyorsun hoşuna gitmedi dimi doğru söyle bu markalaın biticeğini çok iyi biliyorsun fakat işine gelmiyor ayrıyetten telefona 250 veya 300 vericem ısrarla 400 yazıyorsun neyse kapasite bu kadarmış yapacak bişey yok ayrıca 1.5 milyarlık telefonunla mutlu ol ben 150 liralık telefonumla ve yeni alacağım 250 tllik telefonla mutlu olacağım sonuçta herkez senin gibi saraylarda büyümediği gibi kodaman değil o yüzden üzgünüm paşamanlamışsındır umarım

• ayrıca çin malına karşı arkadaşımızın satış ilanı ah canım benim 1 senede kullanmış hayırlı satışlar http://forum.donanimhaber.com/m_44426879/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinali123 -- 13 Kasım 2010; 20:41:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.