Şimdi Ara

CompaQ Mini 110 Recovery

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, elimde CompaQ mini 110 model netbook var fakat cihaz son zamanlarda baya yavaşladı, yeniden yüklemek istiyorum fakat RECOVEY bölümü varsa açılışta bunun recovery kısmına nasıl girebilirim?

F6 tuşu ile ROXIO denilen bir programın geri yüklemesine giriyor ama geri yükle dediğim zamana yüklemiyor bir türlü... Onu dışında Windows altında bulunan "Sistem geri yükleme" de bir türlü çalışmıyor, sürekli, bilgisayarınızı yeniden başlatıp daha sonra geri yükemeyi çalıştırın diyor....

Bilgisi olan arkadaşların yardımcı olabilecek fikirlerini bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 30 Ekim 2009; 12:06:25 >

• Hocam sanırım recovery yok çünkü recovery için harddiskde herhangibir bölüm ayrılmamış.
    Ben silip win 7 kurdum o yüzden yardımcı olamayacağım.Aslında bu tip sorunlara karşı en temizi temiz bir imaj alıp sık sık imaj çakmak.
  • Arkadaşlar bendede compaq mini 110 var win7 kurdum yanlız sim kartı taktığımda bişey olmuyor sürücülerdede yüklenmemiş bişey görülmüyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  • driver i kendi sitesinden indir bidaha yükle.
  • Arkadaşlar compaq mini 110 netbook 'u birisine vericem harddiskini nasıl sıfırlayacağım ? C diski ( zaten tek disk görünüyor ) biçimlendirmeye çalışıyorum -bu diski kullanan program var diye biçimlendirilmiyor oysa çalışan programda yok sonra bütüm programları sildim sadece windows live messenger kaldı onuda bulamadım nerde olduğunu... bilgisayarda program kalmadı ancak olmuyor , belgeleri ,videoları , resimleri sileceğim ama yinede mesela opera ,mozilla kurdugunda yine benim girdiğim siteler yada kullanıcı adlarım ( mesela msn ,icq kullanıcı adlarım ) default olarak çıkıyor sanırım , otomatik bağlanan varmı emin değilim... hardiski nasıl biçimlendirebilirim... f6 dan roxio programından 2 küsur sene önceye döndüm ama yine belgeler vs. silinmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp compaq mini 110 bios şifre?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.