Şimdi Ara

Compaq Format Nasıl Olcak Cdler YoK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE HP COMPAQ 6720s VAR ALDIĞIMDA VİSTAYDI SONRA FORMAT ATTIRDIM BİLGİSAYARCIYA XP YAPTII ŞİMDİ GİNE FORMAT ATILMASI LAZIM BUNUDA OLURSA BEN YAPICAM YARDIMLARINIZLA AMA PC İLE CD FALAN VERİLMEDİ EĞER FORMAT ATILABİLİRSE BENİ YÖNLENDİRİRMİSİNİZ

• evet bende yeni aldım presario v6000 yanında verilmedi istersen hp nin kendi sitesinden indirebilirsin orada yoksa ingilizce sitesine bak orada vardır
  • İlk aldığında burda yazmış olsaydın format öncesi recovery dvdleri oluşturmanı söylerdik ama iş işten geçmiş recovery gitmiş xp yüklenmiş o yüzden genel başlıktan devam edelim diyorum başka bişey demiyorum

Söz sırası "visceroid" de buyrun konu sizindir kitleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 5 Nisan 2008; 14:28:12 >
  • Benim hp compaq nx9030 laptobum var çok önceden almıştım hem ingilizce hem türkçe xp çıktı driverler bir sürü kutu içeriği süperdi şimdi yeni çıkan laptopların çoğunda xp veya vista cdsi verilmiyor. abim acer aldı adaöa dedik cd vermiyecekmisiniz yok dedi bişe olursa para karşılıyla format attıracaksınız laptop benim orjinal vistamda var ama cd onlarda niyeymiş o
  • quote:

Orjinalden alıntı: @oğuzhan@

Benim hp compaq nx9030 laptobum var çok önceden almıştım hem ingilizce hem türkçe xp çıktı driverler bir sürü kutu içeriği süperdi şimdi yeni çıkan laptopların çoğunda xp veya vista cdsi verilmiyor. abim acer aldı adaöa dedik cd vermiyecekmisiniz yok dedi bişe olursa para karşılıyla format attıracaksınız laptop benim orjinal vistamda var ama cd onlarda niyeymiş o

O senin dediğin iş öyle değil, Recovery Bölümü var artık güncel bilgisayarlarda format CD leri yerine. Format cd lerini de bu bölüm sayesinde luşturabiliyorsun. Yani parayla format attırma gibi bir durum söz konusu değil. Keklemişler sizi. Biraz araştır Recovery DVD yazarak.

• arkadaşlar ben format attım leptopa driverleri indirdim ama hepsi yok neyapıcam ses ağ vs bi ton driver lazım ama yok nereden bulabilirim acill :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.