Şimdi Ara

Compaq Evo N1020v SORUNLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop son kapattığım ana kadar sorunsuz çalışıyordu. Aceleyle kapattım, tam kapanmasını beklemeden kapağını kapatıp fişten çıkardım. Şimdi açmaya çalıştığımda windows devam etmiyor, resetliyor yada mavi ekran çıkıyor. Güvenli modda MS-Dos ekranında açılıyor. Sorduğumda işlemcide arıza olabileceğini söylediler. Bazı denemelerimde de ekrana görüntü gelmiyor.
    Tüm parçaları üzerindedir. (HDD, Rem, Batarya, Lcd, DVD Rom, Adaptör vs..)
    Kasada pek fazla sorun yok, bazı vidaları düşmüş ve bu yüzden gevşeklik olan yerleri var, klavyede bir tuşun altındaki plastik yay gibi olan şey kayıp, menteşeler vs. sağlam. Bahsettiğim kusurlar basitçe halledilir ama ben önemsemeden kullanıyordum, anlatmadığım bir durumu kalmasın diye yazıyorum. Pilini bitik olarak değerlendirin 15-20dk.
    Sadece benimki mi bilmiyorum ama bu Compaq Evo N1020V laptop 14.1" 20 pin iğneli LCD Panel kullanmaktadır. LCD de herhangi bir ölü piksel ve. bulunmamaktadır, tabiki invertörüde üzerindedir.
    Yaptırılıp kullanılabilir yada parçaları değerlendirilebilir. Ben yeni bir laptop aldığım için tamirine uğraşmadım. Parça parça satmak içinde vaktim yok..

Muntazam bir şekilde paketlenip, Sürat Kargo ile ÜCRETSİZ olarak gönderilecektir.

Sadece LCD Paneli 100TL civarında satılıyor,
    Ürüne sanalpazarda 199TL yazdım,
    Size 179 Son yaparım.

http://www.sanalpazar.com/Compaq-Evo-N1020v-Sorunlu__isp6408563
     Compaq Evo N1020v SORUNLU
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzucu -- 23 Nisan 2013; 14:59:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam tarihi eser sonunda vefat etmiş sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

Hocam tarihi eser sonunda vefat etmiş sanırım :D

Ahahaha doğru tespit, evet vefat etti. Organ nakli falan yapılır diye kadavrayı saklıyorum işte :)

Evde internete girerdi, resim, film vs. iş görürdü gariban..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aslında böyleleri daha bi hoş oluyor dimi eski olduğu halde iş görüyo olması insana bambaşka bi zevk veriyo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.