Şimdi Ara

Compaq 6720s'e Windows 7 Yüklemelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Vista Home Basic kurulu. Win7 kursam driver sorunu çekermiyim ? Kurmalımıyım ?

Açıkçası kurmak istiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

• Driver sorunu çekmezsin , driverları kendi kurar. Mutlaka kurup dene , bir daha vistaya döneceğini hiç zannetmiyorum..
  • Vista'da kullandığım driver'ları 7'de kullanırım diye düşünüyorum. Olabilir mi ?

7'yi çok beğeniyorum laptop'tan başlayalım kurmaya
  • Vista driverlarını bile kurmana gerek yok hepsini kendi hallediyor , arada eksik çıkarsa netten bulup sana güncelleştirme olarak yolluyor . Yine de yüklenemeyen olursa Vista driverlarından tamamlarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Vista'da kullandığım driver'ları 7'de kullanırım diye düşünüyorum. Olabilir mi ?

7'yi çok beğeniyorum laptop'tan başlayalım kurmaya

zaten yakında wista ve xp ölcek windows 7 müthişşş driwerlerinde bi sorun olursa hp nin sitesinden indirebilsin sin.......windows 7 xp ye göre çok hızlı denemek isteyen olursa xp den bi weri koplasın bide windows 7 den sny hızlarının artığını görebilirsin ...D:D:D:.d

• Büyük ihtimalle W7 64 bit için driver yok , Windows 7 kuracaksan 32 bit kurmalısın diye biliyorum . Denediniz mi 64 bit yükleyince driverlar çalışıyor mu ?
  • Hocam su 6720s wireless sorununu cozebilen var mi acaba aranizda? Makine sorunsuz calisigini soyluyor fakat bir turlu aktif hale getiremiyorum... Gorev cubugunde kenarda wireless X olarak duruyor... Bi yardim edebilirseni sevinirim... Cesitli driverler denedim fakat yinede aktif hale getiremedim biostanda kontrol ettim ama nafile... Windows 7 32-bit yuklu makinada...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_mk

Hocam su 6720s wireless sorununu cozebilen var mi acaba aranizda? Makine sorunsuz calisigini soyluyor fakat bir turlu aktif hale getiremiyorum... Gorev cubugunde kenarda wireless X olarak duruyor... Bi yardim edebilirseni sevinirim... Cesitli driverler denedim fakat yinede aktif hale getiremedim biostanda kontrol ettim ama nafile... Windows 7 32-bit yuklu makinada...

Bluetooth ile Wireless aynı anda açılıp kapanıyor diye biliyorum . Wireless veya Ethernet Kartınızın driverının sorunsuz çalıştığından emin olduktan sonra , Bluetooth driverınıda tekrar yükleyin . Tavsiyem budur .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.