Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ulan okadar tov aradım bulamadım sizle oynamak için normal coh'u alıcam :D Sonra yine alırım tov'u. Zaten wehrmacht normal coh'ta en sevdiğim ordu da wehrmacht :D Bu arada tov'la wehrmacht'a neler ekleniyo ona göre alıyım?

TOV da wehr için motorsiklet yerine volkswagen bir araba geliyor. en önemlisi bu araba geri gidebiliyor. motorsiklet bildiğiniz gibi geri gidemiyor.

stug 4 yerine uzun menzilli müthiş bir antitank tankı geliyor. atış gücü çok yüksek. üstelik üzerinde bir tane ağır makinalı tüfek mevcut. kendisine saldıran piyadelere baskı ateşi açabiliyor. tabi hmg gibi etkili değil. baskı görebilmek için düşman piyadelerinin siperde savaşmaması gerek

yalnız o motosiklet yerine gelen volkswagen aracın ateş etme özelliği yok. peki motosiklet stratejik nokta alabiliyormu. ama istersen customize army bölümünden istediğin değişikliği yaparsın.

• bu tank;

http://coh-stats.com/Vehicle:Geschutzwagen

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

...
    yalnız o motosiklet yerine gelen volkswagen aracın ateş etme özelliği yok. peki motosiklet stratejik nokta alabiliyormu. ama istersen customize army bölümünden istediğin değişikliği yaparsın.

olur mu öyle şey. ateş edebiliyor. ateş edemeyen araç panzer elite da kettengard ın yerine gelen araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 25 Mayıs 2010; 20:50:29 >
  • quote:

bu tank;

quote:

...

olur mu öyle şey. ateş edebiliyor. ateş edemeyen araç panzer elite da kettengard ın yerine gelen araba.

aaa doğru ya karıştırdım ben pardon peki kettengardın bölge alma ve ateş etme özelliği varmı???

• quote:

quote:

bu tank;

quote:

...

aaa doğru ya karıştırdım ben pardon peki kettengardın bölge alma ve ateş etme özelliği varmı???

ketten sadece bölge çevirme ve mayın saptama işine yarıyor. ateş edemez. birde seçtiğin doktrin e göre farklı kabiliyetler kazanıyor. kamufle olup casusluk yapabiliyor. bayraklara tuzak kurabiliyor filan..

• quote:

quote:

quote:

bu tank;

quote:

...

ketten sadece bölge çevirme ve mayın saptama işine yarıyor. ateş edemez. birde seçtiğin doktrin e göre farklı kabiliyetler kazanıyor. kamufle olup casusluk yapabiliyor. bayraklara tuzak kurabiliyor filan..

tamam sağol o zaman panzer elitede hem bölge alan hemde ateş gücü olan bi araç yok galiba.

• Yok mu şu an oynayacak
  • usa da jeep, uk da bren taşıyıcısı, wehr de motorcycle, pe de scout car gözcü olarak kullanılabilecek birimlerdir.. düşük bir ateş güçleri vardır fakat hızlıdırlar. keşif için uygundurlar
  • pplhntr (eomar) ile iki maç attık ikisini de aldı sağolsun rahatlıkla Artık tecrübelenip tekrar ringe çıkacağız inşallah

Bu arada Coh anthology setini 55 ytl ye almam mucize olmuş heryerde soruşturdum da 120-140 ytl arasında satılıyor. GG'de bile 135 ytl gibi bir fiyatla satıyorlar.

İşin garip yanı 3 farklı kitapçık çıktı paketten fakat normal company of heroes kitapçığının arkasında cd key bölümü boştu. Diğer OF ve TOV'un arkasında keyleri var.

Anthology sahibi olan varmı arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 26 Mayıs 2010; 1:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

pplhntr (eomar) ile iki maç attık ikisini de aldı sağolsun rahatlıkla Artık tecrübelenip tekrar ringe çıkacağız inşallah

:) çıkarız tabi ki.
  • selamlar herkeze kolay gelsin bende fena kapıldım geçenlerde bu oyuna normandy kısmında problem yaşıyorum

oposing fronts versiyonu çakma dvd bi yerlerden serial buldum farklı farklı cevaplar veriyor sunucu ile bağlantı kuruluyor diyor bilmem ne dll hatası veriyor bitanesinde bi tane cd key girdiğimde diyor ki peki bunu nerden aldın bende diyorum perakende misal tamam diyor normandy açılmıyor gene

yasu su masu su denemediğim yol kalmadı orjinal alacağım tov içinden eski bölümlerde cıkıyormuş nasılsa?

orjinalını nerde bulacağımı bilen vardı içindeki cd key ile olaki tov un içinde normandy gibi bi bölüm var ise sadece cd key ile problme cözülürmü? tovun içinden eski bölümler (içimde uhdesi kalan normandy) oynanırmı?

şimdiden teşekkür
  • quote:

pplhntr (eomar) ile iki maç attık ikisini de aldı sağolsun rahatlıkla Artık tecrübelenip tekrar ringe çıkacağız inşallah

Bu arada Coh anthology setini 55 ytl ye almam mucize olmuş heryerde soruşturdum da 120-140 ytl arasında satılıyor. GG'de bile 135 ytl gibi bir fiyatla satıyorlar.

İşin garip yanı 3 farklı kitapçık çıktı paketten fakat normal company of heroes kitapçığının arkasında cd key bölümü boştu. Diğer OF ve TOV'un arkasında keyleri var.

Anthology sahibi olan varmı arkadaş?

bende var anthology yurtdışından akrabam gönderdi türkiyede uçuk fiyattan satıyolar hatta türkiyede satışı yok diye biliyorum neyse kutuda küçük bir kağıt var tek sayfa orda yükleme yazıyo önce tales of valor keyini giriyosun sonrada opposing frontsu gireceksin eğer yüklemede istemezse en son profil oluştururken add products yazıyo orda gireceksin

• şu bazuka bölükleri varya onların elinin ayarı yok kardeşim

adamlar önünde bazuka füzelerini üstüne değil önleri atsa adamlar ölecek ama gidiyo en arkaya atıyo vede sürekli

tankların ayarı yok onlar da antitankları vuramıyo , bir atısta o antitank ların ölmesi lazım hadi 2 olsun ölmüyo meletler kaldı ki onlar 1 atıs yaptımı %30 götürüyo tek çare piyadelerle ates veya bombalamak
  • @RyanCondor

Bulursan bana kargolasana parası neyse fazlasını vermeye bile hazırım hiçbir yerde bulamadım ya
  • quote:

@RyanCondor

Bulursan bana kargolasana parası neyse fazlasını vermeye bile hazırım hiçbir yerde bulamadım ya

Hocam bende şans eseri kipadan buldum Araştırdım baktım da hiçbir yerde o fiyata anthology yok. Şans işi tamamen Gittigidiyor da var fakat 135 ytl fiyatı anthology nin.
  • quote:

quote:

@RyanCondor

Hocam bende şans eseri kipadan buldum Araştırdım baktım da hiçbir yerde o fiyata anthology yok. Şans işi tamamen Gittigidiyor da var fakat 135 ytl fiyatı anthology nin.

O kipada bitmişmidir ki :D

• arkadaşlar bende TOV var hesabımda var fakat multiye bağlanamıyorum neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

arkadaşlar bende TOV var hesabımda var fakat multiye bağlanamıyorum neden acaba ?

Ne gibi problem ile karşılaşıyorsun?

quote:

Orijinalden alıntı: alacash

selamlar herkeze kolay gelsin bende fena kapıldım geçenlerde bu oyuna normandy kısmında problem yaşıyorum

oposing fronts versiyonu çakma dvd bi yerlerden serial buldum farklı farklı cevaplar veriyor sunucu ile bağlantı kuruluyor diyor bilmem ne dll hatası veriyor bitanesinde bi tane cd key girdiğimde diyor ki peki bunu nerden aldın bende diyorum perakende misal tamam diyor normandy açılmıyor gene

yasu su masu su denemediğim yol kalmadı orjinal alacağım tov içinden eski bölümlerde cıkıyormuş nasılsa?

orjinalını nerde bulacağımı bilen vardı içindeki cd key ile olaki tov un içinde normandy gibi bi bölüm var ise sadece cd key ile problme cözülürmü? tovun içinden eski bölümler (içimde uhdesi kalan normandy) oynanırmı?

şimdiden teşekkür

tov aldığınızda sadece tov un ilerlemelerini oynayacaksınız. normandiya ilerlemesini oynayabilmek için ilk çıkan coh u almalısınız

• oyuna gırıyorum otomatık olarak hesabada gırıyor multı kısmındakı oyunlarıda gorebılıyorum ama oyunlara baglanamıyorum mesela Modern War Fare atabılıyorum ama COH atamıyorum.auto match start edıyorum sadece 1 de kalıyor anlıyacagın hıc bır sekılde baglanamıyorum onceden gırıyordum sımdı olmuyor
  • bazen bendede oluyo öyle 1 dk falan beklediğim oluyor

bu arada her türlü tank-silah-top-uçak-gemi merakı olanlara gelsin

http://www.militaryfactory.com/
  • quote:

bazen bendede oluyo öyle 1 dk falan beklediğim oluyor

bu arada her türlü tank-silah-top-uçak-gemi merakı olanlara gelsin

http://www.militaryfactory.com/

Harikasın
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.