Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PE de 2 şekılde AT araç yada AT pıyade cıkarabılırsın ılk başta tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

yok ya bi daha panzer elite oynamam o dandik zırhlı araç gelince işin bitiyo bazuka çakan adamın yok

light at ht ile m8 leri oyun başında rahatlıkla durdurabilirsin

anlamadımki ya ben onları yapana kadar adam basıyo m8leri. biraz önce ibretlik bi olay oldu benim güçlendirilmiş askerim 3+2 vuruyo piyadeye gariban amerikan askerine öldü hem de ikiside sarı cover almıştı. galiba ben beceremiyom bu oyunu
  • eğer adamın piyadeleri iki farklı noktadan siper almış şekilde ise ve sende siper almadan yürürken savaşırsan çok doğal. zaten adam sayıca senin üç katın. bunun üstüne sen siperde değilsin. bunun üstüne adam yeşil olmasada sarı siperde. bunun üstüne adam tek bi noktadan değil iki ayrı yerden ateş ediyor. bunlara dikkat etmen gerek.

sayıca az olduğunda çapışmayacaksın. adamın senin üstüne gelmesini sağlayıp, onu yürürken vuracksın ki siper alamasın. en önemlisi çapraz ateşte kalmayacaksın. adamın bir mangası varsa ve sende iki manga varsa birini sağdan birini soldan ateş ettireceksin ki adam çapraz ateşte kalsın, vurulabilirliği artsın.

bu tür detaylar var oyunda. bunlara dikkat etmeniz lazım. adamın mangası piyadeye karşı puanı "2" benim ki "2+5" gözüküyor deyipte bodoslama saldırmamanız gerekli. tüm şartlar size negatif ona pozitif ise 2+5 olmanızın artık pek bir faydası kalmaz.

• yok aynı durumdaydık teke tek ikimizde sarı siper vardı öyle çaprazlık bi durum yoktu karşılıklı çatışıyolardı. bizm askerler telef oldu
  • uyanık olcan bide müttefiklerle oynuyorsan halin yaman her şekılde ölunce onlara rütbe avantajı oluyor al başına belayı :D tek manga dolaşma mutlaka takvıye olsun herhangı bir şey yada çatışma esnasında avantaj saglıyacak hareketler (siper arkası,el bombası,yangın bombası) gibi
  • quote:

yok aynı durumdaydık teke tek ikimizde sarı siper vardı öyle çaprazlık bi durum yoktu karşılıklı çatışıyolardı. bizm askerler telef oldu

hmm.. ben sandım ki karşında iki rifle var sarı siperde. sende sadece bi granediers var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

...
    Üstüne para verseler o sipere alman askeri sokmam.

savaşta duygusallık zayıflıktır. zayıflıkta ölüm... kazanmak istiyorsan duygusal olmayacaksın :P

Benm askerlerim onurlu, cesaretli ve ingilizler gibi korkak değil.
    (meine ehre heisst treue) Onurum sadakatimdir

Yani bi ingiliz siperinde ölceğime kafama sıkar giderim

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 22 Mayıs 2010; 11:47:12 >

• stormtrropers iyi güzelde allied olunca ellerinde mp44 topraklarımda cirit atıyorlar allıed da mp44 lülere en etkili araç,silah nedir?

ve synax noktayı koymuştur ( o ne cevap be)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 22 Mayıs 2010; 12:04:31 >

• synaX:Lecter yürü be kim tutar seni kanka haftaya finallerim var rafa kaldırdım oyunu ama yaz bi gelsin taktiğimi yapıcam dağıtıcam ortalığı

achtung tiger
  • Adam king :D
  • arkadaşım o kadar oynadım o kadar denedim yine de su oyunbasındaki british motorcylelarını alt edemedim. bide kangaroo creer leri bi yardım edin?
    not: amerikan askerlerini affetmem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: punisher57

arkadaşım o kadar oynadım o kadar denedim yine de su oyunbasındaki british motorcylelarını alt edemedim. bide kangaroo creer leri bi yardım edin?
    not: amerikan askerlerini affetmem ama

Kangaroo'lara en iyi taktik tank trap yoksa kaçışı yok onların.
  • quote:

synaX:Lecter yürü be kim tutar seni kanka haftaya finallerim var rafa kaldırdım oyunu ama yaz bi gelsin taktiğimi yapıcam dağıtıcam ortalığı

achtung tiger

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU]

• 2 gündür 13lvların oyununa giriyorm kazanırken oyundan çıkıyorlar. Bnm statsa win gelmiyor nedn bu salaklık var?
    3. oldu bu. Bnm lv 6 şimdiye kaç olmştu bu lv. Harcanılan zamana yazık ya
  • quote:

2 gündür 13lvların oyununa giriyorm kazanırken oyundan çıkıyorlar. Bnm statsa win gelmiyor nedn bu salaklık var?

Sorunla alakası yok ama sende ToV mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

2 gündür 13lvların oyununa giriyorm kazanırken oyundan çıkıyorlar. Bnm statsa win gelmiyor nedn bu salaklık var?

1. ve 2. var ToV yok. Bnce ondan alakası yok automatch'da yeniyorum win geliyor. Ama Basic'te adam oyundan çıkıyor win gelmiyor hatta dün gece. 13 lv ve 12 lv vardı. 3'e kadar oynadık yeniyordum çıktılar.
    sonra stats'a bakim dedim los almışım, bu nasıl bir şaka ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

1. ve 2. var ToV yok. Bnce ondan alakası yok automatch'da yeniyorum win geliyor. Ama Basic'te adam oyundan çıkıyor win gelmiyor hatta dün gece. 13 lv ve 12 lv vardı. 3'e kadar oynadık yeniyordum çıktılar.
    sonra stats'a bakim dedim los almışım, bu nasıl bir şaka ?

1. ve 2. yi birleştiriyim mi? Tavsiye edermisin? :D

• birleştir gitsin bu oyunu satmıycaksan 2.el eğer ayrı kullanmanın bir manası yoq

http://img525.imageshack.us/img525/4699/pplthr.png
    buda pplthr nin basesi yıkılırken xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 22 Mayıs 2010; 16:47:40 >
  • pplhntr'a ne olmuş öyle ya :D
  • adamların yenildiğine eminmisin bazen sen güçlü oluyosun ama adam 300-400 önde oluyo mesela ve adamın interneti-elektiriği kesiliyo o zaman loss olarak geçiyo senin statsa muhtemelen öyle bişey olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.