Şimdi Ara

Company of Heroes Serisi [CoH] S.S.S. & Taktik Paylaşım [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.621
Cevap
24
Favori
267.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Konu tarihe kaydı :D

Evet
  • Ya arkadaşlar şimdi arkadaşa gittim yine oynamak için (Ekran kartım yanık). Panzer Elite'de panther tiger falan seçemedik sadece şu zırhlı araçlar ve yürüyen artillery tarzı bisey vardı. Royal Commandoları'da göremedim.
  • quote:

Ya arkadaşlar şimdi arkadaşa gittim yine oynamak için (Ekran kartım yanık). Panzer Elite'de panther tiger falan seçemedik sadece şu zırhlı araçlar ve yürüyen artillery tarzı bisey vardı. Royal Commandoları'da göremedim.

Kraliyet komandolarını secmek icin İngilizleri secmelisin.
    Panther, Tiger falan Wehrmacht'ta mevcut.
  • quote:

Ya arkadaşlar şimdi arkadaşa gittim yine oynamak için (Ekran kartım yanık). Panzer Elite'de panther tiger falan seçemedik sadece şu zırhlı araçlar ve yürüyen artillery tarzı bisey vardı. Royal Commandoları'da göremedim.

kraliyet komandoları sadece ingilterede mevcut :)

panzer elite da panter çağırmak için bütün binaları inşa edip. binalardaki geliştirmeleri yaptıktan sonra 1000 insan gücüne harita dışından iki panter çağırabiliyorsun. tiger ise getirtemezsin. komuta ağacı ile jagpanter gelir en fazla :)

tiger için wehr seçmelisin. komuta ağacından blitz seçip çağırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

kraliyet komandoları sadece ingilterede mevcut :)

panzer elite da panter çağırmak için bütün binaları inşa edip. binalardaki geliştirmeleri yaptıktan sonra 1000 insan gücüne harita dışından iki panter çağırabiliyorsun. tiger ise getirtemezsin. komuta ağacı ile jagpanter gelir en fazla :)

tiger için wehr seçmelisin. komuta ağacından blitz seçip çağırırsın.

Anladım zaten ingiltereden bahsediyordum, kraliyet commandolar için.
    Sağolasın.

Şu ekran kartım bi gelsin suyunu çıkarıcam oyunun :D

• Yanlız kangaroo'lar dışında, panzer elite'deki devasa yürüyen artillery tarzında bi tank vardı ona bayıldım süper ya bi topla bina yıkılıyo
  • bu arada şu istatistiği veyeyim savaşda
    -80 000 T34
    50 000 M4 shermn
    -2 000 tiger üretildi xD
  • quote:

Yanlız kangaroo'lar dışında, panzer elite'deki devasa yürüyen artillery tarzında bi tank vardı ona bayıldım süper ya bi topla bina yıkılıyo

hummel.. her ne kadar papaz kadar yeteneği olmasada hasar gücü en yüksek topçudur.
  • quote:

quote:

Yanlız kangaroo'lar dışında, panzer elite'deki devasa yürüyen artillery tarzında bi tank vardı ona bayıldım süper ya bi topla bina yıkılıyo

hummel.. her ne kadar papaz kadar yeteneği olmasada hasar gücü en yüksek topçudur.

hacı alakası yok ama 9800 gt 350 w de rahat çalışıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

alakası olmayan nedir anlayamadım?

gayet güzel çalışıyor. bu güne kadar problem çıkmadı. umarım daha ileride de çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 15 Mayıs 2010; 13:52:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

alakası olmayan nedir anlayamadım?

gayet güzel çalışıyor. bu güne kadar problem çıkmadı. umarım daha ileride de çıkmaz

Çalışır tabi ki, ideal bir kart ama o kadar üstün bir kart değil sonuçta.

• O kadar can atıyorum ki şu oyunu alıp oynamak için :D İzlemediğim video kalmadı :D
  • imzamda sistemim yazıyor. evet üstün bir kart değil ama performansı kötü sayılmaz. şu anda 1280*1024 çözünürlük 16X AA ve sadece shader quality ve terrain detail ultra değil, gerisi komple en yüksekte rahatlıkla oynuyorum. sadece calliope bombardıman yaparken donmalar yapıyor. bazende yoğun top atışında donma yapıyor. aksi takdirde akıcı..
  • quote:

imzamda sistemim yazıyor. evet üstün bir kart değil ama performansı kötü sayılmaz. şu anda 1280*1024 çözünürlük 16X AA ve sadece shader quality ve terrain detail ultra değil, gerisi komple en yüksekte rahatlıkla oynuyorum. sadece calliope bombardıman yaparken donmalar yapıyor. bazende yoğun top atışında donma yapıyor. aksi takdirde akıcı..

Bende ondan bahsediyordum işte, duman efektleri genelde en çok zorlar zaten.

Not: Zamanı olan arkadaşlar oyundaki ordular'da hangi birimler olduğunu nasıl çıkarabileceğimizi yazabilir mi?
    Benim gibi oyuna yeni başlayan arkadaşlara çok yardımı olur.
  • quote:

imzamda sistemim yazıyor. evet üstün bir kart değil ama performansı kötü sayılmaz. şu anda 1280*1024 çözünürlük 16X AA ve sadece shader quality ve terrain detail ultra değil, gerisi komple en yüksekte rahatlıkla oynuyorum. sadece calliope bombardıman yaparken donmalar yapıyor. bazende yoğun top atışında donma yapıyor. aksi takdirde akıcı..

Bence 16x aa yı düşürün.Diğer tüm detayları ultra yapın.4x veya 8x deneyin.Yalnız o sisteme powersuply yetersiz kalmış.Yoksa iyi bir sistem bana göre.Dediğin çözünürlükte sorunsuz oynarsın her oyunu.Ama Powerı bir gözden geçir derim.
  • benim sistem manyak hepinizinkini döver xD

230W PSU :P
    Sparkle nvidia 1 gb 128 bit dx 10 ddr2 9400 GT (sistemimin en iyi parçası xD)
    400 mhz 2+2 gb ram
    Q8400 2.66 işlemci
    ddr2 li 775 li uyduruk bi anakart ama haftaya

Nvidia Gt 240 soniz 1 gb gddr5 alıyorum

haa coh a gelirsek 1680*1050 çözünürlük herşey ultra ne var ne yok açık sadece AA 2* de gram kasma olmadan oynanıyor ama Windows 7 yükleyince herşey kapalı (low) 800*600 de kasıyo tüm driverları yüklememe rağmen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 15 Mayıs 2010; 23:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

quote:

Bence 16x aa yı düşürün.Diğer tüm detayları ultra yapın.4x veya 8x deneyin.Yalnız o sisteme powersuply yetersiz kalmış.Yoksa iyi bir sistem bana göre.Dediğin çözünürlükte sorunsuz oynarsın her oyunu.Ama Powerı bir gözden geçir derim.

imzandaki sistem gerçekse vay be hd 5850 ha biz gt 240 alcaz diye sewinioz herif basmış 550 lirayı almış kartı

• DH1337HitlerJugend yeni nickim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

bahsettiğim iki detayı full e getiremiyorum. xp de dx10 desteği olmadığı için. onun haricinde herşey zaten fullde. ama sıcaklar başladığı için bugün çözünürlüğü 1280*1024 den 1152*864 e çektim. pc nin bulunduğu yer çok sıcak oluyor. direk güneş alıyor.
    yeni power alacaktım ama fiyatlar yüksek geldi bana. kartı çalıştırıyor. hata vermiyor. idare diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 16 Mayıs 2010; 1:03:53 >
  • ya bazen oyuna girerken cd istiyo niyeki kim uğraşacak şimdi onu kutusundan çıkar tak sırf üşengeçliğimden oynamıyorum şimdi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.