Şimdi Ara

Company Of Heroes 2 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
21.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER

Bu Yamalardan Google ile çevirilen %100 olmakla beraber el ile çevrilmiş olan daha anlamlı çevrilmiştir...

Yamayı;
    Program Files (x86)\Company of Heroes 2\CoH2\Locale\English dizini içine kopyalayınız. Orjinal olan RelicCoH2.English.ucs ile değiştiriniz.

EL İLE ÇEVRİLMİŞ TÜRKÇE YAMA LİNKİ

GOOGLE TRANSLATE İLE ÇEVRİLMİŞ TÜRKÇE YAMA LİNKİ

YAMALI HALİNDEN KESİTLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra5585 -- 26 Temmuz 2014; 21:59:35 >

• Çok teşekkürler ancak hata veriyor, oyunu açmak istediğimde "Bugsplat" adında bir pencere açılıyor,hata raporu gönder diyor.
  • k@os K kullanıcısına yanıt
    Bende sorun yok çalışıyor. İlerleyen haftalarda sisteme hitap eden bölümleri inceler link i yenilerim o zaman tekrar indirip denersen sorun kalkmış olabilir.
  • yamanın görüntülerini koysana oyun içi görüntüleri niye koyuyon
  • Yamayı oyunu oynadıkça önemli yerlerini el ile (google den bağımsız) düzeltmekteyim. Yamayı kullananlar yama benim PC de sorunsuz çalışıyor sizde ne durumda? bir sorun var ise düzeltebilirim...
  • Oyunun tamamını gözden geçirdiğinde güzel bi yama olacağına eminim takipdeyim dostum...
  • Çabanızı takdir ediyorum ama Google Translate ile oyun çevirisi olmaz. Olsa bile yanlış ve eksik olur pek bir tat vermez. Göründüğü kadarıyla da gerçekten de olması gerekenden çok uzakta bir tercüme olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipteyim daha düzgün bir yama bekliyorum kolay gelsin
  • Yamanın şu an itibarıyla senaryo bölümüne ait tüm görevler ve oyunun menüleri daha düzgün hale getirilmiştir. Oyunun hikaye bölümü ve diyaloglar (yani büyük bölümü) Google translate nin çevirdiği gibi bırakılmıştır...
  • hiç yoktan iyidir eline saglık
  • bence gayet başarılı, emeği geçenlerin ellerine sağlık :=)
  • linkte ki dosyayıyı indiremiyorum yenilermisin
  • sefa011 S kullanıcısına yanıt
    Belki o an için kısa süreli sorun yaşamış olabilirsin. Denedim şu an Link çalışmatadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra5585 -- 18 Eylül 2013; 22:36:32 >
  • kardeşim lütfen rica ediyorum başka bir siteden uploadlar mısın ?
    hata alıyorum sorunumu çözemedim
  • Allah razı olsun emeğine sağlık indirdim bu sefer
  • --MichaeL-- kullanıcısına yanıt
    translate çevirisi olduğunu baştan söylemiş zaten..neyin yanlış yönlendirmesi...açıklamayı bir daha oku
  • Yama için teşekkürler fakat Google'dan çevirip, Kelimeleri kendi alanınızda düzenleseydiniz daha güzel olacaktı. Yinede Teşekkürler :)
  • Arkadaşlar bu oyun için iyi bir çeviri yama varmı acaba.
  • yeni yamalarla çeviri işe yaramaz hale geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.