Şimdi Ara

Comodo antivirüs / internet security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarimi virusten korumasi icin comodo yuklemeye karar verdim fakat,bi antivirus olarak var birde comodo internet security var,hangisini kurucagimi bilemedim,siz ne oneriyorsunuz ve hangi versiyonu nu oneriyorsunuz? Daha once avast ve avira kullandim fakay pc yi mahvetti resmen,pc yi cok kastirmicak virus programi arayisina girdim,herkez comodoyu cok onermis,bu yuzden yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Frank08 kullanıcısına yanıt
    antivirüs sadece bilgisayardaki virüsleri temizler. internet securty, hem bilgisayardaki virüsleri temizler hem de internetten gelebilecek virüslere karşı bilgisayarı korur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • celibar C kullanıcısına yanıt
    Peki sizce Comodo internet security imi yükliyim,yoksa başka önerceğiniz bir Free antivirüs varmı (Avast ve avira dışında)? Eğer comodoyu önerirseniz hangi sürümü indiriyim? Teşekkür ederim.
  • http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
    comodo candır bedava comodo int sec. dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho26 -- 15 Aralık 2013; 2:43:08 >
  • Ücretsiz antivirus programına güvenmek yürek ister. Sen avira internet security 2014 dene.
  • Comodo Internet Security i öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • comodonun sahibi türk zaten.bize kıyak geçtiğinden değil ama çoğu free antivirüse göre bence daha sağlam koruma sağlıyor.kısıtlı özelliği yok pro alırsan farklı özellik barındırıyor.tek sıkıntın herşey için izin istiyor adamı delirtiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avast vpn
    11 yıl önce açıldı
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.