< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (632. sayfa)
-
-
-
Ne yapilabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Garanti bankasından harcama itirazını kartımı kapattırdığım halde yapamıyorum. Arkadaşımın ziraatten işlemini uygulamayla başvurdum.Para iadesini aldı.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
1.655 TL ödenmesine karar vermişler. Ödeme bir kaç güne kartına yansır.
E-devletten bankanı bankalar tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsin.
_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
Tüketici hakem heyetine başvurup olumlu sonuç olan varsa e devlet üzerinden yapacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
O donemki kartimi iptal ettirmistim ,su an farkli bir karta sahibin akbanktan, acaba yeni kartima yansitirlar mi
Yansır. Zaten kredi kartı borcunuz varsa gelen para o borca gider.
_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
Bugun yeni kartima 1655 tl iadem yansidi, 21 agustostan aralik ayina kadar kullanim sagladik, bana gore 300 tl eksik yatti, muhtemelen aralik ayini tam ay olarak hesapladilar, neyse cok yordu zaten bu surec, bir daha toplu odeme asla yapmam boyle firmalara bu da ders oldu, iadesini alamayanlara bol sans ve sabir diliyorum
Bu şerroların kendiliğinden iade yapacağı yok, Enparaya kredi kartı harcama itirazını bugün başlattım telefonla çözüm merkezi üzerinden. 2 iş günü içinde sözleşme vb ne varsa email atmamı istediler. Elde sadece internet online işlemlerden aldığım hizmet numarası ve faturalarım var. Sözleşme nereden bulacağız bu saatten sonra? Enparadan iade alan arkadaşlar tavsiye verebilirler mi? 2 abonelikten toplamda 4500TL iade hesapladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 2 Nisan 2025; 19:40:44 >
DenizBank üzerinden yaptığım harcama itirazı bugün itibari ile olumlu sonuçlandı. 1 yıllık ödediğim ücretin tamamı hesabıma iade edildi. Bilginize arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin2 -- 4 Nisan 2025; 18:2:33 >_____________________________ -
Hala para gelecek diye bekleyip itirazda bulunmayanların olması komik. Cidden komiksiniz. Comnet iyi niyetli olup sözünde durup paraları iade etseydi 4 aydır 40 sefer iade ederdi. Herifler paraları toplayıp kaçtı işte olay bundan ibaret. Bankalardan itiraz ile aldığımız parada bankanın sigortadan ödediği para. İade edilen paralar Comnet'ten çıkmıyor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 4 Nisan 2025; 18:13:51 >_____________________________ Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin.Beri bak beri ! Az yaklaş ekrana... -
-
Bir yılı gecmiş ödemeye itiraz edebiliyormuyuz
Benim ing banka kartı ile 26/02024 tarihli itirazıma 1 yılı geçtiği için harcama itirazı yapamadım, bankam 120 güne kadar itiraz edebilirsiniz dedi.
Sizin bankanız 6 ay mı yoksa daha geriye dönük eski itirazları kabul eder mi bilmiyorum ama genelde 6 aydan sonra itiraz edilmiyor diye hatırlıyorum, daha eski tarihli ödemelere itiraz edebilen varsa gatanti bankasını kullanan arkadaşlar cevap verebilirler.
Yapı kırediden 8. Ve 6 . 2024 Aylara itiraz ettim ama kabul olur olmaz bilemiyorum
instagramAdem Helvacı on Instagram: "Comnet ile ilgili yaşanan mağduriyetler çerçevesinde Tüketici Hakem Heyeti Gerekçeli Kararları çıkmaya başladı. Tüketicilerin başvuruları üzerine yapılan incelemeler neticesi haklı bulunan tüketicilerin sözleşmede belirlenen hizmetin ifasının tam gerçekleşmemesi gerekçesi kapsamında KISMEN ücret iadelerine hükmedildi. Sözleşmeler ve hizmetin durdurulması süresi arasındaki değerlendirmeler sonrası firmanın hizmet verdiği süreler ve vermediği süreler gün bazında değerlendirilerek başvuru sahiplerinin ücret iadeleri hesaplanıp gerekçeli kararları bu doğrultuda yazıldı."https://www.instagram.com/reel/DIEGTIEvv0H/?utm_source=ig_web_copy_link
İadeler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt