|
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (13. sayfa)

-
-
:) aksine türktelekoma göre açılmayan siteler engellenmiyor kullanamadıgım iptv sitelerine girebiliyorum artık
-
Bazı İp Tv panelleri dedim arkadaşlar. Sizinkilerde sorun olmayabilir. Milyon tane iptv firması var. TTnet ve Türknet'ten kaçarken Comnet aldılar. Ve liste hiçbir şekilde açılmıyor. Comnet tarafında sıkıntı yok. İptv firması bu engellemeyi yapıyor.
Firmanın açıklaması ise "İnterneti data center'dan çıktığı için otomatik banlanıyor" şeklinde. Yayınların çalınmaması için data center'lara engel koyulmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 30 Aralık 2020; 15:25:1 > -
35 mbit fibere bende geçiş yapacağım büyük ihtimalle, şimdi bu arkadaşlar telefon no ile şifre göndermişler, giriş yaptığımda ödenmemiş hizmet bedeli ve dökümanlar var, abonelik başlangıcı nasıl oluyor onu tam anlamadım arayan müşt. temsilcisine de sormayı unuttum, evraklar var çıktı alın imzalayın vs... dediler, çıktı alıp imzalamadan abonelik başlamıyor sanırım, işlem sırasını tam olarak yazar mısınız nasıl olduğunu. telekomdan geçiş yapacağım (churn) bir an önce geçmek için ne yapmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konun altına ekledim hocam gerekli adımları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 30 Aralık 2020; 18:24:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ciddi0konun altına ekledim hocam gerekli adımları
eyvallah hocam baktım şimdi, çıktı alıp imzalamak dışında pek bir işlem yokmuş yarın iş yerinden çıktı alır akşama da yollarım , ödemeyi hizmet açıldıktan sonra mı yapıyoruz yoksa başvurudan önce mi yapmak lazım, malum ön ödemeli bir sistem geçiş olur internet olmazsa sıkıntı yaşamayalım.
öm başvuru yaparken ödeme yapıyorsunuz 1 aylık internet ücretinizi
kontörlü sistem olarak çalışıyor parasını ödersiniz o kadar süre kullanırsınız 1 3 6 12 ay seçenekleri var
ilk ay net bağlanmadan süre başlamaz
İlk ay beğenmeyip aboneliğinizi iptal ederseniz tam para iadesi
-
yok hocam iptal etmem binada port sıkıntısı var eldeki porttan olmayalım durup dururken , kötüde olsa btk kararı gereği 3 ay beklememiz gerekiyormuş mecburen bekleriz yani, 3 ay sonunda yada daha sonra sıkıntı çıkarsa da sorunsuzca başka firmaya geçebiliyorsak hiçbir sıkıntı yok benim için.
benim binamda da aynı durum var 12 dairelik binaya 6 kişilik ankastre koymuş iptal etsem komşularım sırada bekliyor:d
risk alıp geçtim comnet'e 1 haftadır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
aksine yurtdışı ping değerlerim düştü ve 45 tl daha ucuz türktelekoma göre
-
Online işlemler ekranını paylaşabilir misiniz? İşlevsel mi? -
Her ay tekrarmı satın alıcaz yani, ama şimdilik hız çok iyi
-
çokta fazla bilgi yok
keşke kaç gb harcadığımızı gösteren bilgilerde olsaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 30 Aralık 2020; 23:13:17 > -
Hizmet sürenizin ne kadar kaldığını görebilirsiniz hesabınızdan son günler kala hizmet süresi uzat diyip ister 1 ay ister 3,6,12 ay alıp süreyi dahada uzatabilirsiniz
-
Xdsl de yerinde kurulum hizmeti zorunlu mu? Benim kutuya kablo bıraksalar yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorunlu değil türktelekom portunuzu belli eden kablo bırakıp gider
65 tl aktivasyon ücreti çıkıyor? Taşıma yapınca yine bu ücret var mı?
-
Türk Telekom ne verirse onu satabilen bir ISS daha işte. Upload sınırı bile 8mbps, yani TT ile aynı vermek zorunda. Tek avantajı, trafiği TT'den alıp yurtdışına kendi çıkarması olur. Bir forumdaş da IPTV'de sorun yaşadığını yazmış. Data Center çıkışlı IP'leri engellediklerinden IPTV bağlantısı olmuyormuş.
-
Taşıma yaparken aktivasyon ücreti çıkmaz ön başvuru yaparken internetim var seçeneğini seçin sizden hizmet numaranızı isteyecektir
Bu yorumu anlamış değilim hangi firma turktelekomun koyduğu kurallar dışına çıkabiliyor ? Kendi alt yapısını kurmadan upload sinirini geçemez
Yorumu anlamışsınız zaten :). Diğer al-sat yapan ISS'lerden farkı yok. Ayrıca Data Center çıkışlı IP olunca sıkıntı çekenler var forumda yazıldığına göre. Sonuç olarak kullanıcıya şu an için bir artısı yok ve hatta bahsedilen IPTV sorunu gibi engellenme ihtimali var gibi. Sadece TT altyapısı ile hizmet verebilmeleri de benim açımdan olumsuz. Binamda KabloNet ve SoL fiber var ancak TT VDSL verebiliyor. Neden VDSL kullanmak zorunda kalayım? KabloNet ve SoL ile de altyapı kullanma anlaşması yapıp benim durumuma benzer koşulları olanlara da hitab edebilmeleri gerekir. Daha alacakları çok yol var. Bu sorunları çözdükten sonra bir daha bakarız Comnet olayına.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X