Şimdi Ara

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.472
Cevap
104
Favori
132.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sikayetvar.com'a yazın daha çabuk incelesinler.

• 2024 şubatta 1 senelik 2047₺ gibi bir ücret ödemiştim.

2 ay kala comnet kapatınca tüketici hakem heyetine başvurdum.

Hem interneti yavaşlattı hem de bana önlem alacak kadar zaman vermeden aniden kapattı diye şikayette bulundum.

Tüketici hakem heyeti beni haklı bulmuş ve sözleşme bedeli olan tüm ücretin ( yani 12 aylık ücret ) ödenmesi kararını vermiş.

Iban no vermiştim, henüz yatırılmadı. Karar çıkalı 1 hafta oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • individual İ kullanıcısına yanıt
    Benim de tüketici hakem heyeti başvuru 2025 Ocak ayı sonunda lehime sonuçlanmıştı
    fakat aradan geçen bunca zaman sonrası ne verdiğim ibanıma ne de ödeme yaptığım hepsipay'e bir kör kuruş dahi yatırılmadı sonuç belirsiz

Tüketici hakem heyeti kararı tabii ki comnet şirketine de gidiyor 2 hafta sonrası yatırmaları gerekiyordu ama onlar hiç kaale almadı galiba öylece kalakaldım belki yatırırlar insafları gelirse diye bekleyip duruyorum

Aslında tüketici hakem heyeti kararını alıp icra dairesine masraflarını da 500-600 TL veya fazlası yatırılarak başvurursam icra yolu ile alma yolu varmış filan yahu zaten ben de 2047 lira filan ödemiştim icra takibi masrafları için ekstra zarara da uğrayacağım sonucu bilinmeyen alacağım için geçen sene yatırdığımız 2047 liraya şimdi hiçbir şey alınmıyor enflasyona yenik düştü zehir zıkkım olsun demek gerekiyor buğz ediyorum

Halen iflas etmeyen başka bir cenahta faaliyetlerini sürdüren ilanet Comnet bu; arkası kollanıyor olabilir sonuçta biz vatandaş için değişecek bir şey olmayacağı karamsarlığındayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• combomax309 C kullanıcısına yanıt
    @combomax309 kardeşim;
    lütfen
    comneti THH kararı sonrası
    icraya verdiysen
    ne cevap geldiyse
    karar nedir
    paranı geri alabildin mi
    ne kadar icraya masraf ettin
    Ne kadar süre sonra
    iadeler ibana mı yattı karta mı
    tam mı yattı ?

Lütfen yazar mısın?

• Tüketici hakem heyeti kararııyla ödenmesini bekleyenler komiğime gitti. Yahu Comnet iyi niyetli olsaydı taa yılbaşında kendisi öderdi zaten ? Adamlar bizi dolandırdı ve kaçtı gitti. Ortada kimse yok anlamak istemiyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 18 Mayıs 2025; 12:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0537 kullanıcısına yanıt

Yalnız şöyle bir şey var. Bu şirket halen sunucu hizmeti vermeye devam ediyor diye biliyorum.

Tüketici hakem heyetini yerine getirmesini tabi ki beklemek hata olur. Hakem heyeti karının resmi süresi geçmeden ilamsız icra başlatmak. Bu avukat aracılığıyla yapılabileceği gibi direk icra dairesine de şahsen başvurup yapılabilir. İcrada çok sıra vardır ama dediğim gibi şirket halen faaliyetine devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 19 Mayıs 2025; 22:50:29 >
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

Hayır devam etmiyorlar. Barındırdıkları tüm site ve verilerin sahiplerine acil koduyla SMS atıp verilerinizi gelip alın veya başka yere taşıyın dediler ve bir hafta içinde binayı boşalttılar.

https://tpc.net.tr/2025/01/07/comnet-veri-merkezi-duyurusu-ve-hizmetlerin-tasinmasi-sektorde-neler-oluyor//

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

• 0537 kullanıcısına yanıt

Evet haklısın. Ben de tam bu habere bakıyordum. Önümüze bakacağız artık. Bi 600-700 verip icra sırasına mı girsem yoksa dolandırıldığımızla mı kalsam bilemedim. Alacağım 25oo tl idi.

• Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt

Bankandan itirazla alabiliyorsan alman tek çare. Gerçi o parayıda Comnet ödemiyor. Bankalar Mastercard ve Visa ile imzaladığı sözleşmeler gereği müşteri mağdur olmasın diye banka kendi cebinden ödüyor.

• THH kararıyla veya harcama itirazında eksik ödeme kararıyla karşılaşanlar,

Comnet'in iadeleri eksik veya hiç yapmamak için, abonelik sözleşmesinin gerçeğe aykırı ve yakın tarihlerde gösterilenler benimle özelden iletişime geçsinler.

• Thh başvurdum sunucu lehine çıkmıştı 2388 TL 1 yıllık almıştım 123 gün kullandım 840 lira düşüp 1583 TL iade edilmesine karar verdiler bunla birlikte BDDK ya vakıfbank word üzerinden ödemiştim şikayeti oluşturdum banka da harcama itirazı olarak gidip sonuçlanınca haber vereceğiz diye mesaj atmıştı bugün gelen mesaj. Ama hala extremde göremiyorum iadeyi.

Sayin xxxx, xxxxx numarali basvurunuz incelenmistir. Basvurunuza konu islemler icin surec baslatilmis ve ilgili tutarlar kartiniza yatirilmistir. Surec sonunda islemlerin tarafiniza ait oldugunu ve hizmetin alindigini veya alacagini gosteren bilgi/belgelerin Bankamiza iletilmesi halinde, itiraz tutari kartiniza yeniden borc olarak kaydedilebilir. Saygilarimizla VakifBank. MERSIS: 0922003497000017 B002

• netkolik21 N kullanıcısına yanıt

Yarın yada 2-3 güne görürsün. Farklı banka posundan yatmış olabilir.

• bomax01 kullanıcısına yanıt
    İlginç ödediğim tutarın tamamını geri yatırmışlar. Comnete 123 gün geçirdim galiba.

COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ

Maalesef comnet bize geçirdi.

Gerçi nerdeyse 7 ay olacak enflasyonu hesaba katınca kim kime geçirdi tartışılır en azından herkes ödediği parasını alır umarım.

Yarısını anca alabildim. 240 gün kalmıştı.

Ne koparsak kar artık

Thh de 1500 küsür geri ödenmesine karar vermişti omuda bddk ya yazarken ekledim vakıfbank uğraşmamış 300 500 e bakmayıp ne ödediysem hepsini iade etmiş

Aynen.
    Yatana şükür demek lazım.

• Tüketici haklarında 3 ay bitti savunma sonucu bekleniyor, siz nasıl hızlandırdınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt

11.12.2024 14:13:53 Başvuru Tamamlandı

11.12.2024 14:21:29 Savunması İstendi

23.1.2025 13:32:01 Savunması Geldi

30.1.2025 14:01:46 Gündeme Alındı

31.1.2025 13:23:55 Karara Bağlandı

küçük bir ildeyim ondan olabilir.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.