Şimdi Ara

commander leadership ribbon nasıl alınıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda en yüksek puanı aldım commander modunda yine vermedi, rakip commander dan daha fazla puan alıyorum yine vermiyor, bu ribbon u neye göre veriyor çözemedim, bilgisi olan var mı?

• 10 kere saldırı/savunma emri verip squadların onu kabul etmesi gerekiyor. Order squad'ı spamlersen rahatlıkla alırsın ribbonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya çok zor gerçekten. squad liderleri kafasına göre takılıyor. 2 haftadır uğraşıyorum ama bir round' da 10 order veremedim. pc' den yüksek ticketlı serverlara girmek lazım. tel ile olacak gibi değil
  • en zor alınan ribbonlardan gerçekten, madalyasını alana kadar içim dışıma çıktı.

millette hala ne spotlama ne de emir alma verme alışkanlığı var, belki de hiç olmayacak.
  • anlattığınıza göre gerçekten zor, squad lideriyle organize çalışmak lazım ama herkes kafasına göre oynuyor,:) en azından nasıl alındığını öğrendim, teşekkürler:D
  • yabancı serverlarda daha rahat alırsınız bu ribbonları. Türkler pek bakmıyolar verilen emirlere vs. İstekte bile bulunmuyolar commenderdan. Yabancılar emir verilince karşılık veriyorlar. Aklınızda olsun. Oyuna girmeden önce servera bakın genelde clan olarak oynayan servera girin. Adamlar takım oyunu oynadıkları için işi biliyorlar. Emirlere karşılık veriyorlar anında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

en zor alınan ribbonlardan gerçekten, madalyasını alana kadar içim dışıma çıktı.

millette hala ne spotlama ne de emir alma verme alışkanlığı var, belki de hiç olmayacak.

Bende alamadım bunu

ne yaparsam yapayım adam burnunun dibindeki görevi yerine getirmiyor.
  • Arkadaş olmadan eziyet.
  • Uzun uğraşlar sonucu alabilmiştim.
    Commander iken sürekli squadlara order vermek gerekiyor. Bir order verdim hala kabul etmesini bekliyorum değil. Kabul edene kadar değişik orderlar verilmesi lazım. Arkadaşın "spam" dediği olay bu. Başka türlü almanın imkanı yok zaten.

Bu assignment ı tamamladıktan sonra squad leader bensem özellikle dikkat ediyorum artık commander dan order var mı yok mu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 3 Nisan 2014; 10:20:47 >
  • JakSocket kullanıcısına yanıt
    10 kere saldırı emri üçgen işareti ile yeri gösteriyoruz savunma hangisi
    video su varmı bunu yapılışının
  • Bu arada bir hatırlatma yapayım. Bunu almak için emir verdiğiniz arkadaşlarınızın görevi yapması gerekmiyor. Sadece emir verdiğiniz squad liderinin q'ya basıp accept order demesi yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazochist

Bu arada bir hatırlatma yapayım. Bunu almak için emir verdiğiniz arkadaşlarınızın görevi yapması gerekmiyor. Sadece emir verdiğiniz squad liderinin q'ya basıp accept order demesi yetiyor.

bir uğraştım sorma 2 saat flag denen haritada 2 saatte obliteration
    Q tuşu basıp sadece accep demesi gerekiyor başka yolu var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 8 Aralık 2014; 21:37:28 >
  • mazochist M kullanıcısına yanıt
    çok yararlı oldu verdiğin cevap sayesin saatlerce ugraşıyorduk
    bir oyunda 4 tane lider ship ribon aldık tesekürler
    aldığım ribon final dlc deki commnder ribon görevi yapmak için

bunnu yapınca aşağıdaki

bu assiment ile de bir sonraki geçiyor

oyundaki son assigment bitmiş olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 9 Aralık 2014; 16:57:39 >

• meydey45 kullanıcısına yanıt
    Bitince ne olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    bitince assigment lar tamamlanacak
    vehicle drop used 25
    yapmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

bitince assigment lar tamamlanacak
    vehicle drop used 25
    yapmaya çalışıyorum

Vehicle drop ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    atv
    final stan dlc de kar motor sikleti
    hava dan gönderince kesin biri binmesi gerekiyor dün bir harita 9 tane ypatim 3 saat oynadım bir yerde 4 kişi bindi şans işi
    1 assimentim kaldı oyunda hepsi açıkdı .

1yıl oldu oyuna başlayalı geçen sen bu zamanlar 18 level civarındaydık
    nasıl geçti zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 11 Aralık 2014; 15:23:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.