Şimdi Ara

Command & Conquer: Red Alert 3 (2008) / Uprising (2009) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.255
Cevap
2
Favori
149.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinalde patch sorunu olmuyo biliyosundur bunu

Görevleri Co-Op yani anldaığım kadrıyla 1 görevi aynı takımda 2 kişi int üzerinden oynıyabiliyorsun

multi oynuyorsun

Premier edition alırsan C&C nin yeni hazırlanan oyunu için beta keyin oluyor

Bir tane posterin oluyor

ve bi film

Bunların kesinliği hakkında bir şey diyemem okuduklarım sadece bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Yarın direk orjinal almayı düşünüyorum, sizce değermi arkadaşlar? Bu arada kopya cd ile multiplayer oynanabiliyomu? Yani orjinalin bir avantajı yokmu??

Ben Premier Edition aldım tavsiye ederim. Gerçi DVD-Rom sorunu nedeniyle oyunu kurup online a akamadım. Ama arkadaşlarımla sürekli korsanını hamachiden oynadığımız için biliyorum zevkini.
    Premier Edition'da 1 adet poster, bir sonraki C&C oyunu için beta keyi, Premier Edition'a özel 5 harita için download kodu çıkıyor.
    Ayrıca bir tane bonus dvd ve bir tane de Soundtrack cd'si de çıkıyor. Bonus Dvd'de oyunla ilgili çeşitli videolar falan yer alıyor. Ayrıca Premier Edition'ın kutusu çok hoşuma gitti. Tam arşivlik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ArchoN:. -- 21 Kasım 2008; 22:11:18 >
  • beyler bu oyunun müzikleri lazım..nerden bulabilirim..lütfen yardım..
  • sorun hallolmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donny.x -- 22 Kasım 2008; 21:38:55 >
  • ya bu gece oyun oynarken oyun dondu kaldı sonra masa üstüne attı renkler siyah beyaz neredeyse felan ekran 800 * 6000 e dönüşmüş bi şekilde...:S sorun nedir...bir uyarı çıktı nv4. bilmem ne bişiler bişiler ..karşılaşan var mı..

nvidia sürücü versiyonum 180.48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 22 Kasım 2008; 3:05:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

beyler bu oyunun müzikleri lazım..nerden bulabilirim..lütfen yardım..

http://rapidshare.com/files/161653782/Command___Conquer_Red_Alert_3_Soundtracks.KatoLiNa.rar

105 Mb ydi galiba.Ben indirmiştim.

quote:

Orjinalden alıntı: PVH

Yarın direk orjinal almayı düşünüyorum, sizce değermi arkadaşlar? Bu arada kopya cd ile multiplayer oynanabiliyomu? Yani orjinalin bir avantajı yokmu??

Ben internetten indirdim oyunu.Gayet Güzel Arkadaşlarla multi oynanıyor.Ama orjinalinde çeşitli avantajları vardır.Bana multiplayer yeter dersen kopya al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FM. -- 22 Kasım 2008; 9:09:53 >

• eywallah sağol..indirdim..dehşet müzikleri var..bence oyunda gayet güzel..zaten bu devirde en zor bazı oyun fanatiklerini beğendirmektir..yani şu lafla sözlerimi sonlandırmak istiyorum..

fanatikler ne emmeye nede gömmeye gelir..
  • www.garena.com için açıklama istyirouz...
    gerçekten bi fanatik olarak büyük bi hayal kırıklığı yaşadım.

Russia Champion olan bitirdim Görevli modda oda zorla.
    neyin ne olduğu seçilmiyoo. çok rezil olmuuş bi süre skirmish ve multi takılıcam.
    Beraber maç felan içinwww.garena.com yada işi bilen hamachi varsa olabilir.

1 hafta geceleri açık bıraktım : ) ama değmezmiş.. Kane'S Warth ne güzel miş beyav...
  • Oyun için harita paketi çıkmadı mı ??

İlk mesajda yazmıyor. Bilenler varsa konuyu açan arkadaşa link atsında ilk mesaja eklensin
  • Yaw ben oyunu aldım. Orj. degil ama orj gibi kuruluyor yani rip felan yok. Ama crack atıyoruz.
    Benim sorunum şu:
    Patch attıktan sonra serial istiyor. Seriali crack'ten yazınca da girmiyor internetten bulunca da girmiyor. Yani kabul etmiyor :S Bunun bi çözümü var mıdır ?? Online giremiyom :S
  • arkadaslar allied görevlerinden 4 engineer ve tanya verdiği bölümde herseyi temizledim reactorler kaldı engineer sokuyorum saniye geri gidiyor bitior tekrar enginerr sokmami sölüyor her seyi denedim exectuve var onada basıyorum bişey olmuyo delircem yardım
  • "Garena" üzerinden oyanayan arkadaşlar.
    nasıl oluyor bu iş ?

client-i indirip kurdum. oyun içinde elemanlar görünüyoo,
    lakin ya don't match version yada time out diyor.

Command & Conquer™ Red Alert™ 3 1.04 yüklü en son güncel olan... ripli felan diil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -FeYYaZ-

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

beyler bu oyunun müzikleri lazım..nerden bulabilirim..lütfen yardım..

http://rapidshare.com/files/161653782/Command___Conquer_Red_Alert_3_Soundtracks.KatoLiNa.rar

105 Mb ydi galiba.Ben indirmiştim.

bu beni ne kadar mutlu etti anlatamam

• quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

"Garena" üzerinden oyanayan arkadaşlar.
    nasıl oluyor bu iş ?

client-i indirip kurdum. oyun içinde elemanlar görünüyoo,
    lakin ya don't match version yada time out diyor.

Command & Conquer� Red Alert� 3 1.04 yüklü en son güncel olan... ripli felan diil.

nasıl olduğunu çözmüşsün zaten.. o uyarıyı veriyorsa host patch yapmamıştır.sorun sende değil yani denemeye devam olmadı sen kur.
  • süper olucağa benziyor
  • çoğu red alert serisi oynayıcılarının red laert 3 ü beğenmemesıne rağmen bence fena değil
    hiyake ilerleyişi hoş
    grafikler eleştiri alsada bence iyi red alert 2 gibi grafik olması belki red alert e has olan duyguyu bize tekrar yaşatırdı fakat bu da kötü değil
    oyunu yeni kurdum soviet de camping yapıyorum bu aralar

tabi red alert 2 yi hamachiden oynamak kadar zevk vermiyor o kesin
  • yaa halen daha benim soruna çözüm yok yaa herşeyi denedim kayıt defterlerinden kaldırdım herşeyi ama olmuyo gene yüklenmiyo oyun hayya silmez olaydım bi oyun için format mı çekecez yaa pff:S:S
  • Hamachi Üzerinden Bekliyorzum Arkadaşlar..
    elin gevurrr ları ile oyun olmuyoo. 2v2 istiyortlar uzun sürüyor oyun.

hamachi yada başka server üzerinden beklyirozum..
    Pm yada zibrax@hotmail.com....

ben kendi vatandaşlarım ile oyanamak isterim.. piyasada 1.4 var sürüm olarak ilaçları bulunuyor..
    Garena yada hamachi adresleri mevcut...
  • Yakında RA3 için World Builder gelecek.

Kendi Maplarımızı yapacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

Hamachi Üzerinden Bekliyorzum Arkadaşlar..
    elin gevurrr ları ile oyun olmuyoo. 2v2 istiyortlar uzun sürüyor oyun.

hamachi yada başka server üzerinden beklyirozum..
    Pm yada zibrax@hotmail.com....

ben kendi vatandaşlarım ile oyanamak isterim.. piyasada 1.4 var sürüm olarak ilaçları bulunuyor..
    Garena yada hamachi adresleri mevcut...

Hocam ekledim msn' e online atalım...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.