Şimdi Ara

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight yardım lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunun 3 çuncu bölumunu bi turlu geçemadım acaba ne yamam lazım iki saattir ugraşıyorum yardımcı olursanız sevinirim tşk ler

• yardım edicek kimse yokmu yani
  • Bende orayı geçemedim.
  • 1 hafta oldu oyun duruyor. geçemedim diye oynamıyorum :) oyunda hatamıdır nedir anlamadım.
    oyunda tamir eden robotlarla ilerliyorsun. en sondaki görevi yaptığın halde olmuyor. orda takılıp kalıyor. 3. bölüm sanırım. 1 haftadır görmediğim için hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

1 hafta oldu oyun duruyor. geçemedim diye oynamıyorum :) oyunda hatamıdır nedir anlamadım.
    oyunda tamir eden robotlarla ilerliyorsun. en sondaki görevi yaptığın halde olmuyor. orda takılıp kalıyor. 3. bölüm sanırım. 1 haftadır görmediğim için hatırlamıyorum.

Kardeş bende daha geçen gün başladım anca şimdi çözmek kısmet oldu. Bu gün tekrar oturdum başına sabahtan beri oyunu geçmeye çalışıyordum. Sonunda çözümünü aşağıda vereceğim linkten buldum.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Hard - GDI: Hard Choices

Şunu diyebilirim. Oyunun devam etmesi için 4. aşamaya geldiğinde ana gemini 4. aşama olarak gösterilen yere taşı ancak o diğer düşmanın büyük robotunu almayı unutma daha sonra da o robotla ordaki zırhlı yerleri kuşat senin olsun. sonra ana gemini kur. kurduktan sonra çok komik ama o seçili iken del tuşuna bas ve gemini yok et sonra gemiyi çıkarttığın yerden tekrar bi gemi oluşturacaksın sonrasında 5 10 tane düşman askeri gelecek bunları öldürdükten sonra iş tamamdır..

İyi Oyunlar....

By sCorPii

• arkadaşlar bu oyunu bilgiseyarıma indirdim kurdum.Yanlız ancak üye olmadan oynanmıyor ? Website sine yönlendirdi ve üye oldum.Mail adresime mail fln geldi.Ordaki herşey ing. anlayamadım :S ve oyuna girmek için next next dediğimde. " Please enter your registration code " hatası veriyor ve altında zannedersem mail adresime bir şifre gönderildiği yazıyor ama temin sölediğim gibi herşey ing ve anlamıyorum :S

Bu oyunu acaba sorunsuz oynayanınız warmı ???

Teşekkürler..

http://img687.imageshack.us/img687/5907/asdxjv.jpg

adresine bakın lütfen yardım bu görünüşü alıyo direk oyuna girmek için ne yapmam laızm bu oyun normal oynanmıyomu acaba internetten oynanıyosa söleyin silem

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet1300

arkadaşlar bu oyunu bilgiseyarıma indirdim kurdum.Yanlız ancak üye olmadan oynanmıyor ? Website sine yönlendirdi ve üye oldum.Mail adresime mail fln geldi.Ordaki herşey ing. anlayamadım :S ve oyuna girmek için next next dediğimde. " Please enter your registration code " hatası veriyor ve altında zannedersem mail adresime bir şifre gönderildiği yazıyor ama temin sölediğim gibi herşey ing ve anlamıyorum :S

Bu oyunu acaba sorunsuz oynayanınız warmı ???

Teşekkürler..

http://img687.imageshack.us/img687/5907/asdxjv.jpg

adresine bakın lütfen yardım bu görünüşü alıyo direk oyuna girmek için ne yapmam laızm bu oyun normal oynanmıyomu acaba internetten oynanıyosa söleyin silem

Crack yaptın mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallaha bu hata bendede çıktı çözümü nedir ?
  • Ne hatası millet hata demiş Orjinali 30 TL gibi bir fiyat.Sorunsuz tıkır tıkır çalışıyor.
  • OYNUN 2. BÖLÜMÜNE GECMEDEN OYUN HEMEN E-MAİL ADRESİ VE DOĞRULAMA KODU SORUYOR NE YAPTIYSAM GECEMEDİM CANCEL DİYİNCEDE OYUNU KAPATIYOR ORAYA NE YAZMAMIZ LAZIM YADA NE GİBİ BİR ALTERNATİF ÖNEREBİLİRSİNİZ? CRAK YÜKLÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1478

OYNUN 2. BÖLÜMÜNE GECMEDEN OYUN HEMEN E-MAİL ADRESİ VE DOĞRULAMA KODU SORUYOR NE YAPTIYSAM GECEMEDİM CANCEL DİYİNCEDE OYUNU KAPATIYOR ORAYA NE YAZMAMIZ LAZIM YADA NE GİBİ BİR ALTERNATİF ÖNEREBİLİRSİNİZ? CRAK YÜKLÜ

orjinal oyun alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Orijinalden alıntı: enes1478

OYNUN 2. BÖLÜMÜNE GECMEDEN OYUN HEMEN E-MAİL ADRESİ VE DOĞRULAMA KODU SORUYOR NE YAPTIYSAM GECEMEDİM CANCEL DİYİNCEDE OYUNU KAPATIYOR ORAYA NE YAZMAMIZ LAZIM YADA NE GİBİ BİR ALTERNATİF ÖNEREBİLİRSİNİZ? CRAK YÜKLÜ

orjinal oyun alacaksın.

tama aga alayım o zaman onu silmem lazım. orjinal de bu problemle karşılaşırsam iade seçeneğim olmaz değilmi? mesela bimeks ten alsam baktım fiyatı uygun 20tl bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.