Şimdi Ara

Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
1
Favori
93.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 41016DK07

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

oyunda karşılaştığım 10 Türkten 9'u slm vermeden direk küfür ediyor

birde madalya sistemi nasıl birşey hiç madalya alamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: 41016DK07
     Combat Arms Ana Konu-Rehber-Paylaşım

Madalya bölümündeki soru işaretlerinin altında yazan görevleri tamamlamanız gerekiyor.

bu görevleri nasıl alıp yapacağım bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba

• Bu link sana yardımcı olacaktır.

http://www.caturk.com/forum/Combat-Arms-Sabit-ve-Önemli-Konular/28480-Archievement-%28Madalya%29-Sistemi-Türkçe-Anlatımı.html#29352

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STATIC-X -- 17 Şubat 2011; 1:31:04 >
  • arkadaslar uyelıgı aktıvıte edıyorum sıtedı gırıyo ama oyuna gırerken banlandınız dıyo napmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eolo

arkadaslar uyelıgı aktıvıte edıyorum sıtedı gırıyo ama oyuna gırerken banlandınız dıyo napmam lazım

Geçmiş olsun
  • Oyun çok kötü olmuş. Interface'in içine etmişler. Oynanış berbat olmuş. Para vermeden oynarsanız bişey yapamazsınız. Bu kadar diyebiliyorum. Bir oyunun daha sonuna geldik. Cross Fire oynuyorum şimdilik.
  • sLm Combatta MSne Adresimi Unuttum Acil Cvp Lazım Bana PArayı YAtırdım Öyle Bekliyo Ama MSne Adresi LAzım Aktaramıyorum Nx Si Chara :((:(:(:(
  • Acil Cvp LAzım MSne Adresimi Unuttum Combatta
  • Beyler hala oynayan var mı ?
    Clan arıyorum
  • of arkadaş
  • gun emporium diye birşey çıkmış nedir bu arkadaşlar tam anlamıyla bir türlü anlamadım gitti silahlara bir takım özellik filan ekleyebiliyoruz sanırım ama ne anlamadım...
  • Orda görev bölümü var atış yaptıktan sonra kağıt vs geldiğinde görevi teslim ediyorum, ama verdiği hiçbir şey yok
  • gun emprium silahları modifiye etmek için , silahlarla beraber görevlerden aldıgınız itemi birleştirince başka bi silah elde edebilirsiniz vb. bi arkadaş demişki para vermeden bişey yapamıyorsunuz hiç katılmıyorum ben oyuna hiç para yatırmadım zevklen oynuyorum hack olayına gelirsek hack kullanan geneLde bellidir nickiyle beraber 2-3 kere hack yazarsanız zaten kick atarlar genelde cok sıkıntıya girersenizde odadan cıkın ha bide şu var hack olmayıp da hackle suclananlar var bi cok kez oldu banada bayragımı değiştim ortadan kalktı tamamen bu sorun =)
  • ya millet oyunu oynayamıyorum 2 gündür rahatca oynuyodum bu gün oyuna giriyorum odaya girdikden sonra bi 1dk içinde oyun donuyor tüm pc ile birlikde dinlediğim müzik yavaşlıyor falan nası çözücem bu sorunu
  • beyLer 20-30 kişi olabilirsek clan kuralımmı , teamspeaklı güzel clan savaşları cıkarabiliriz :P :)
  • bu rehberı onceden gorseydım baslardım oynamaya
  • Oyun güzele benziyor ama dh de oynayanı yok galiba
  • Arkadaşlar Combat Arms DH ekibi kurulursa buradan duyuru yapın, ben de katılmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 10 Eylül 2011; 8:30:21 >
  • hadi rütbeli birisi yok mu
  • Oynayan 5,10 kişi yok mu ya beraber takılalım ?
  • Herkes oyunda hile var diye yakınıyor konu dışında falan ama bence en az hile olan oyunlardan birisi , oyun güzelde ama tek sıkıntısı var 1. yada 2. olduğum her oyunda kick yiyiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.