Şimdi Ara

com yada biz uzantılı domain nasıl alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir internet sayfası hazırladım. Bu sayfa için com ve biz uzantılı domainleri almak istiyorum. Kontrol ettim şu an ikiside sahipsiz. Com ve biz uzantılı domainlerin nasıl alndığını öğrenmem için bana yardımlarınızı bekliyorum.

• Eger ingilizce bilgin varsa ve kredi kartinada sahipsenwww.registerfly.com adresinden istedigin domaini alabilirsin. 9.99 / USD YILLIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxel_16

Eger ingilizce bilgin varsa ve kredi kartinada sahipsenwww.registerfly.com adresinden istedigin domaini alabilirsin. 9.99 / USD YILLIK

Bu uzantılı domainler sadece bu şekildemi alınır. Online olarak çok alış veriş yaptım ama yabancı sitelerde kredi kartını hiç kullanmadım. Güvenebilirmiyim başıma iş açmasın sonra.
  • www.GoDaddy.com Gözün kapalı alabilirsin.
  • eğer istiyorsan sana 10 dolara domain (com ve ya biz) + 30 mb alan + 1000 traffic +linux server
    6 aylığına gecerli, daha sonra ister uzatırsın çok ama çok uygun fiyatlara.
    ve ya domainini alıp gidersin.
    eğer ilgileniyorsan sağlam güvenilir bir yerden tehmin edebilirim.
    ilgilenenler varsa pm atabilir.
    bide ters anlamayın reklam yapmıyorum,yani faydalanın çünkü güzel bi fırsat.
    not: bunları veren kampanya niyetine yaptı.
  • www.vt.com.tr yi öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayipKral

quote:

Eger ingilizce bilgin varsa ve kredi kartinada sahipsenwww.registerfly.com adresinden istedigin domaini alabilirsin. 9.99 / USD YILLIK

Bu uzantılı domainler sadece bu şekildemi alınır. Online olarak çok alış veriş yaptım ama yabancı sitelerde kredi kartını hiç kullanmadım. Güvenebilirmiyim başıma iş açmasın sonra.

Normal kredi karti değilde Sanal Kredi kartı kullanırsan hiç başın ağarmaz güveble kullanabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KayipKral

quote:

Normal kredi karti değilde Sanal Kredi kartı kullanırsan hiç başın ağarmaz güveble kullanabilirsin

aynı şekilde bende katılıyorum bu şekilde rahat olabilirsin..

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.