Herhangi bir fotoğrafın üstüne sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra bu hatayı alıyorum.Çözümü nedir ? Windows 8'i kurduktan sonra başıma böyle bir şey geldi.
Hataya dair bir ekran görüntüsü alabilirmiyiZ!
Alıntıdır internette buldum.
herhangi bir resimde Sağ tık -> Özellikler -> (Birlikte aç kısında) Değiştir -> Windows Live Photo Gallery -> seçim tamam -> tamam deyip çıktıktan sonra sorun çözüldü.....
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Scofield
Alıntıdır internette buldum.
herhangi bir resimde Sağ tık -> Özellikler -> (Birlikte aç kısında) Değiştir -> Windows Live Photo Gallery -> seçim tamam -> tamam deyip çıktıktan sonra sorun çözüldü.....
Malesef bu olmadı,ayrıca windows live photo gallery yani windows fotoğraf görüntüleyi seçiliydi zaten.
@dopac34
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 27 Nisan 2014; 15:42:28 >
quote:
UFUKUYSAL yanıtlandı
arkadaşım aynı sorun bende vardı internetin altını üstüne getirdim ama çözüm bulamamıştım şans eseri karıştırırken herhangi bir resimde Sağ tık -> Özellikler -> (Birlikte aç kısında) Değiştir -> Windows Live Photo Gallery -> seçim tamam -> tamam deyip çıktıktan sonra sorun çözüldü.....yani fotoğrafları windows fotoğraf görüntüleyicisi ile değil de Windows Live Photo Gallery ile açıyoruz.... İnş yardıcı olmuşumdur...
Sizinle ebnzer bir sıkıntıyı çeken muhteremin cevabı internet alemini kasıp kavurmuş. Deneyen herkesde bu durumdan çokcana memnun kalmışa benziyor umarım sizinde probleminizi çözer zira problemin kaynağı windows ancak windowsun bu problemi çözmek için parmağını kıpırdatmadığı UFUKUYSAL adlı muhteremin çözümü 2012 yılında yayınlayıp 2014 snesind ehala devam etmesinden anlıyoruz. Problem devam ederse yazarsınız başka bir reçete çıkartırız. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
Evet şimdi bu programı indirdim de bununla iken sorun yok.Sanırım windows 8'den kaynaklanan bir sorun.En iyisi 7ye geri dönmek sanırım.Teşekkürler :)