Domain almayı düşünüyorum forum veya blog site olacak . kişisel (benim) site olucak . Deprem , Volkanizma , YerŞekiller Konuları Yer alacak.
.ORG'lu Domain Alırsam ilk Sene Yarı Fiyatına Alacağım .COM'lu domain alırsam normal fiyatı alacağım..
Hangisini alsam karar veremedim ? Hangisini almak daha mantıklı olur ?
quote:
Orijinalden alıntı: xhacker09x
Domain almayı düşünüyorum forum veya blog site olacak . kişisel (benim) site olucak . Deprem , Volkanizma , YerŞekiller Konuları Yer alacak.
.ORG'lu Domain Alırsam ilk Sene Yarı Fiyatına Alacağım .COM'lu domain alırsam normal fiyatı alacağım..
Ekonomik sıkıntınız yoksa ve ileriye dönük düşünüyorsanız ".Com" ; Hem uygun fiyattan olsun hem de bilindik bir uzantılı domain olsun diyorsanız ".Org" tercih edilebilir. Siz bilirsiniz yine de...
quote:
Orijinalden alıntı: xhacker09x
Merhaba;
Kişisel fikrimizi söylemek gerekirse, internet adresleri .COM uzantısı ile başlamakta ve .NEY ile devam etmektedir. Alternatif olarak .ORG tercih edilebilecektir.
Bu nedenle .COM uzantısı almanızı tavsiye etmekteyiz,