Şimdi Ara

column ’x’ does not belong to table y

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c# asp.net ile bir sistem hazırlıyoruz. çıktı almak için bir form hazırladım, bu foruma da databaseden bir storedprocedure ile aldığım verileri dolduracaktım. bazı kolonlarda (mesela toplam miktar alanı= sum(Miktar)) hesaplanan değeri isimlendirmek için "as" deyip bir isim veriyorum o kolona. seçtiklerimden birisi "sum(Miktar) as miktar "

store düzgün çalışıyor ama form sayfasında aşağıdaki hata mesajı geliyor

Column 'miktar' does not belong to table DefaultView.
    at System.Data.DataRow.GetDataColumn(String columnName) at System.Data.DataRow.get_Item(String columnName) at IdariAmirPages_PrintAmbarDepoCikis.populateTable() in c:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Visual Studio 2005\WebSites\WebSite1\IdariAmirPages\PrintAmbarDepoCikis.as px.cs:line 101

• opss kafam karıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cHiM4RiC -- 27 Mayıs 2006; 13:13:42 >
  • herkesten çok özür dilerim

yanlış prosedürü çağırıyormuşum,

aklım karışık; dün bir arkadaştan telefon numarasını istedim aradan 3 dakika geçtikten sonra bir daha istedim.

dün akşam bir arkadaşla msn de konuşuyoruz, "telefonla görüşüyom bekle" dedi ben de bekliyorum başka şeyler karıştırıyorum. aradan epey zaman geçti baktım hala cevap yok bir baktım konuşmalara meğerse ondan sonra konuşup meseleyi kapatmışız. benim kafa uçmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.