Şimdi Ara

COLUMBIA U.S.A. SABER ÇAKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünyanın en büyük bıçak ve çakı üreticilerinden biri olan Columbia U.S.A. Saber'ın bu çakısını sizlere uygun bir fiyattan sunuyorum. Çakı gayet sağlam ve ele oturan bir kabzaya sahiptir. Boyu kapalı haldeyken 11 cm, açık haldeyken 20 cm'dir. Çok çeşitli işlerde kullanabilirsiniz. (Böyle derken aman aklınızdan kötü şeyler geçmesin Kendi kutusunda ve hediye paketi şeklinde göndereceğim. Ayrıca yanında bir de kılıf hediye ediyorum.

FİYAT 25 TL'DİR.

***** DÜKKANIMDAKİ DİĞER ÜRÜNLERİME GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ *****

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArMsTrOnG -- 27 Nisan 2009; 12:55:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum satışını baltalamak gibi bir niyetim yok yanlız satmakta olduğun bıçağın imitasyon olduğunu ilanında belirtirsen, almayı düşünen arkadaşlar için daha etik bir davranış sergilemiş olacağını düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim dostum düşüncen için ama ürünün replika olduğunu, gerçekten almayı düşünen kişinin fiyattan anlaması gerekir. Orjinaldir diye belirtmedim zaten. Orjinalinin, bu fiyatın 3-4 katı olduğunu normal biri bilir ya da en azından tahmin eder.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlanda Orjinal Columbia lafı geçmiyor ama "Dünyanın en büyük bıçak ve çakı üreticilerinden biri olan Columbia U.S.A. Saber'ın bu çakısını sizlere uygun bir fiyattan sunuyorum" lafı alıcıyı yanıltabilir.

Neyse hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.